מוקפאים ודיקור

ו א ג ו ס

New member
מוקפאים ודיקור

ראיתי בדף מספר 2 כבר שדיברתם על זה לאחרונה אבל לא הצלחתי להקפיץ קפיץ קפוץ
לעמוד הראשון... אני לא מכירה כ"כ את חוקי הפורום הנ"ל ולא יודעת אם ממש תענו לי אז אני אנסה.... מהם נקודות הדיקור העיקריות לאחר החזרת מוקפאים? (שמות !!!) (קרוב משפחה שלמד רפואה סינית מטפל אבל אני לא חושבת שדווקא בתחום הספציפי הזה של היריון וגניקולוגיה..הוא בטח יבין את השמות והמס' של הנקודות יותר ממני..) אילו נקודות מומלצות לחיזוק רירית הרחם לשם החזקת העוברים ואילו מסוכנות ועשויות לגרום חלילה להפלה?

נקודות דיקור.

אם אין לבן משפחתך ידע בסיסי בתחום הספציפי הזה ובחירת הנקודות לשלב של החזרת מוקפאים, הוא דבר בסיסי, מומלץ לגשת למטפל עם יותר ידע. נכון שיש נקודות לכאורה בסיסיות שאנו בד"כ נוטים לחשוב עליהן לשלב זה, אך כל נקודת דיקור כזאת, עלולה גם להיות מאוד לא מתאימה במצבים מסויימים. העניין תלוי באבחנה הכללית של המטופלת. כיוון שלא איבחנו אותך ואנו לא מכירים את הרקע שלך, זה יהיה חסר אחריות מצידינו לתת לך מרשם נקודות, שאולי לך הוא לא יתאים [בלשון המעטה]. בהצלחה בטיפולים. שירי.

ו א ג ו ס

New member
צודקת. סכנות?

תודה על התשובה....את צודקת, כמובן....(-: החלטנו שהוא מדקר אותי למטרת חיזוק כללי של המערכת החיסונית, הגוף והנפש לפני החזרת המוקפאים...האם יש סכנה בכל זאת בדיקור בשלב זה? האם כדאי להימנע לחלוטין מדיקור לאחר החזרת המוקפאים או אולי אפילו לפני?...האם זה יכול להפריע לטיפול ההורמונלי?

דיקור לפני ולאחר החזרת מוקפאים.

יש כללים בסיסיים בבחירת נקודות ובפעולת הדיקור, שיש הכרח לשמור עליהם בשלבי התהליך שאת עוברת. חשוב לוודא שהמטפל מודע לכולם ומתחשב בהם בטיפול. אינני מכירה את המטפל שלך ואין לי מושג מה רמת הידע ו/או הנסיון שלו במצבים כאלה, אבל באופן כללי, כאשר המטפל יודע מה לעשות, אין שום בעיה לדקור בזמן זה ואפילו מומלץ. בזהירות. שירי.

למעלה