מוקסה

ella bella1

New member
מוקסה

שלום לכולם! לא יודעת אם אתם זוכרים את הסוד שחלקתי איתכם לפני שבועיים. בכל אופן, מאז שסיפרתי כל הזמן קר לי ויש לי גם רעידות של הגוף כשאני נזכרת במה שהיה שם... ממש צמרמורות ורעד בכל הגוף. המטפלת שלי נתנה לי מוקסה כדי שאעשה לעצמי בבית כשיש לי התקף של רעידות קור שכאלו. היא הסבירה לי איך לעשות כך שאין מה לדאוג. רק יש לי שאלה אחת- מעבירים את המוקסה עם בגדים או בלי בגדים? החום של המוקסה עובר גם דרך הבגד או שצריך ישירות לעור? (ברור שלא לגעת בעור... אני לא מחפשת כוויות) תודה, אלה.

mawashii

New member
מוקסה

עושים מעל פני העור ולא מעל בגד. האם המטפלת שלך נתנה לך את הקונטרה אינדיקציות והסבירה לך בדיוק איפה ואיך עושים מוקסה?

ella bella1

New member
תודה!

היא הסבירה לי בדיוק איפה לעשות את המוקסה וגם איך... תודה לך על התשובה המהירה!!!

הי אלה

אני מאוד מקווה שעם הזמן והטיפול את מרגישה לפחות קצת יותר טוב. האם המטפלת הסבירה לך את האבחנה הסינית שלך?

ella bella1

New member
אני פחות בשוק...

אבל עדיין לא מעכלת בכלל. מרגישה יום אחד יותר טוב ויום אחרי זה מרגישה זוועה... אבל כל יום מרגישה אשמה ובושה. רשימת החוסרים גדולה: חוסר דם, חוסר צ'י, חוסר יאנג... כנראה שהכל "צנח" מאז אותו אירוע... ובגלל זה קר לי כל הזמן. את המוקסה היא אמרה לי להעביר על מרידיאני הטחול והקיבה וגם עם CV. מה זה אומר לך? למה לחמם דווקא את המרידיאנים האלו?

טראומה

בהחלט יכולה לגרום לצניחה פתאומית. השוק כל כך חזק והפגיעה חדרה את כל השכבות והגיעה לשכבה העדינה ביותר, של הלב והכליות. אולי היא מצאה שאלמנט האדמה שלך הוא הכי חלש (טחול וקיבה) האיברים האלה גם אחראיים בין היתר על עיכול המזון וייצור האנרגיה. הכי טוב לשאול אותה, מן הסתם. צר לי לשמוע שאת עדיין מרגישה לא טוב. אני שולחת לך אלפי חיבוקים.

למעלה