מוקי d

אונצילה

New member
מוקי d

מישהו יכול לתת לי אתר שכתוב בו את כל מילות השירים של מוקי בדיסק שמע ישראל או אם הוא יכול לכתוב לי פה אאת המילים?

the king 25984

New member
הנה

מי אמר אני ? ?מי אמר אני ולא קיבל ?עד מתי נשב ונחכה שיבוא גואל לישראל ?מי אמר אני ולא קיבל די ללכת בתלם די ללכת בטל אני נכנס בלי הזמנה, אני הבן זונה, מלך השכונה נותן לך קטנה, בוא תקבל מנה ממשיך להתנהג רגיל מרגיש כמו תאונה גם אם הכל נראה שונה שום דבר לא השתנה משתמש במיקרופון שלי כמו בחרב ג´דיי תמיד מוכן, לא מפסיק, לא אומר די תגידו ביי ביי ל"היי גיא" כי אני שורף ת´מועדון זורק לג´ורה את ציפורה וגומר על בבילון רואה איך כולם כותבים ושרים על אותם הדברים ומחזיקים מעצמם כאילו הם כוכבים גדולים פילוני-פיל אני זוכר איך הכל התחיל איך ברחנו מהבית-ספר לנגן במחסן של פלומפי ומילה למירו וחמי - אל תחשבו ששכחתי כשהיה קשה זה לא אני שקמתי וברחתי אבל גם אם כעסתי - זה עבר לי מייד כי הבנתי שקשה לעמוד בצד לי מס´ אחד ?מי אמר אני ולא קיבל ?עד מתי נשב ונחכה שיבוא גואל לישראל ?מי אמר אני ולא קיבל די ללכת בתלם די ללכת בטל אני יודע שחיכתם הרבה - אבל דברים טובים לוקחים זמן ואני שוב כאן ואתה מתחבא- שן ילד, שן כי אני זה שלא מנסה, אני עושה או לא עושה עושה מה שאני אוהב ואוהב מה שאני עושה אז אני פולש אל הזירה שוב, מבצע חדירה שוב סימנתי מטרה שוב ואני מפיל את התקרה אני עדיין מספק סופר מוזיקה להמונים אני עדיין אומן החרוזים, מגלל בקילואים ואני לא מתחרה - אז אין לי מתחרים אין לי מה להוכיח- אז אין לי מה להפסיד הכישורים המטורפים שאני מגיש לא באים בקלות ואתה צריך לעבוד קשה כדי להציע התמודדות אל תתעסקו איתי כי תתרסקו איתי כמו שאתם רואים אותי אל שתנסו אותי וכל החוטאים: רבותיי אנחנו נתראה בגיהינום ?מי אמר אני ולא קיבל ?עד מתי נשב ונחכה שיבוא גואל לישראל ?מי אמר אני ולא קיבל די ללכת בתלם די ללכת בטל לרשימת השירים

the king 25984

New member
../images/Emo52.gif, טעות שלי

ניסיתי לשלוח לך את כל המילים לכל הדיסק אבל אין אפשרות כזאת בפורות הנה לך לינק, שם יש הכל. נ.ב. אל תשקח להגיד תודה

למעלה