מוקי לא רואה ממטר

Hard Nut

New member
מותר להביע דעה שונה מהקונצנזוס

ואני מנסה דווקא לתקן, ונדון פעם אחרת - בתקדימים ובסיפורים שמאחריהם.

Hard Nut

New member
לא דיברתי. התכתבתי. ואני לומד הרבה מעצמי...

וקצת יותר ברצינות: חששתי שהמסר החבוי במילים - יעורר ביקורת, ולכן הקדמתי, והעליתי ביקורת כזו, והשבתי לה... בפועל - נראה שלא כל כך נמצאו משתתפים בפורום - אשר הבינו את המסר, וגם לא ביקרו אותו.

Hard Nut

New member
| מירב |, מדוע נעלבת ? ומדוע התגובה העוינת ?

לא היתה לי שום כוונה להעליב אותך, או אף אחד אחר, או שום דבר דומה לזה. ציינתי שהודעתי היתה כנראה משעממת מדי, ביחס להודעות האחרות, המרתקות יותר, כאן בפורום, ולכן לא קראו אותה, ולא הגיבו אליה. מה הטעם בתגובה העוינת הזו ?

I מ י ר ב I

New member
מי אמר שנעלבתי?

לא כתבתי שום תגובה עוינת,נראה לי התבלבלת.. דווקא ניסיתי להבין את שינוי המילים שלך...

veredmp

New member
כמה שטויות

הוילון אמנם התחיל לאט לאט ליפול, אבל זה היה עוד לפני שמוקי (ובטח קרן) עלה, זה היה מאוד איטי ואני לא ראיתי שום פנס בסכנה. ההופעה התחילה כמה דקות אח"כ, בהתחלה עוד היו כמה אנשים שניסו למשוך את הוילון חזרה אבל לא ממש הצליחו והוא נשאר ככה כל ההופעה בלי להפריע לאף אחד. הבעיה היחידה היתה כשקרן וגליה ניסו לרדת מהבמה, אז היו צריכות לעשות סיבוב קטן. זה הכל. אני אפילו לא בטוחה שמי שישב בצד השני של הבמה שם לב לזה.

I מ י ר ב I

New member
מאיפה המציאו את זה?

הוילון נפל ברגע שפתחו את המסך ואם כבר אז לכיוונו של עילי בוטנר שישב בצד שמאל של הבמה וממש לא לצד של מוקי.והוא גם לא נפל הוא היה ממש תלוי על הקצה. קרן עלתה לבמה לפחות אחרי חצי שעה שהוילון נפל וממש לא כמעט נפלה,היא אפילו התפרצה לבמה ואז חזרה שוב כי מוקי רצה לעשות לה כבוד. ולא היה שום פנס.

OpenYourEyes

New member
כן אבל כשאת מציגה את זה ככה אין דרמה ../images/Emo3.gif

והרי חייבים להמציא קצת דרמה.

I מ י ר ב I

New member
התכוונת לעניין

שקרן חטפה הרבה ממבקרים ומאנשים ולכן שינית את המילים?

Hard Nut

New member
כמעט, אבל לא בדיוק

קרן חטפה הרבה מגברים. חיפשה אהבה, ונאלצה לברוח "ולרוץ הביתה" כל פעם "מטרוף מתמשך, לאבד את עצמך לרגליו", "להשיב את עצמה לעצמה - מנשימותיו", ואח"כ, לחזור וליפול כל פעם מחדש, עם גבר אחר, דומה לקודמו, או ב- "סקס עם האקס". ואני, בשל היותי גם מטפל, וגם מעריץ של קרן - חשתי צורך לומר לה את המשפט הבא: "קרן יקרה, הבחירות שלך לגבי גברים - היו "לא משהו", כלומר - לא ממש מוצלחות עד היום, ואולי הגיע הזמן להבין, להפנים, ולשנות את הקריטריונים שלך בהעדפותייך לגבי גברים". זהו המסר החד, הנוקב והפשוט - בצורה ישירה, ולא-מרומזת. -אגוז

למעלה