מוקי ופילוני

אילb

New member
מוקי ופילוני

זה ציור שיופיע בפינה השבועית ב"תוצרת הארץ" השבוע. הפינה השבוע היא קטילה על הפוזות של יוצרי ההיפ הופ בארץ, ואני חושב שזה המקום להתנצל. אני מרגיש מאוד רע עם זה, כי לא אני כותב את הפינה, אבל בגלל האנימציות כולם מזהים את התוכן איתי ! אז אני לא כתבתי את הטקסטים! אני רק עושה את האנימציה וסליחה בכל מקרה אם מישהו יפגע. בכל אופן... הנה ציור של מוקי ופילוני ENJOY

sceptic

New member
../images/Emo32.gif

האם ומתי ´מיסטר מותק´/´התכנית עם הבובות´ חוזר/ת???

blackEdd

New member
אחי תמונה גדולה (ואני מת על שבק)

תגיד, מתי התוכנית עם הבובות חוזרת??? לא ידעתי שאתה גם בפורום, כבוד אחי איש לבן... תסדר לי זמן שידור בYTV מה אכפת לך? או שאני אהיה אצלכם בתוכנית... נמצא לי כבר איזה תפקיד... תחזור אלי איש כוח לבן

da^Lord

New member
-) קודם כל ציור יפה.

עכשיו בקשר ל"פוזה" דווקא על מוקי ופילוני, האנשים שאין עליהם טיפת פוזה (לפחות לא בלבוש) החלטתם להתלבש? לא חסרים עכברים בלבוש פיל בסצינה.. ופילות בלבוש עכברי (סליחה בנות.. )

DJ$upreme

New member
מה אתה אומררררררררררררר!!!!!!!!!!

א) ציור גאוני כתמיד ב) לגבי הפינה, מה אתה אומרררררררררררררררררר!!!!!!!

אילb

New member
כן כן התנגשות מוסרית....

את הפינה כותב שי להב (לא הזמר של מופע הארנבות של ד"ר קספר, שי להב אחר) והפינה מראש היתה אמורה להיות פינת ביקורת. איך שהוא יצא שהביקורת ביחד עם הדמות של ה"רוקר הממורמר" יצר פינה של קטילות משולחות רסן... ואיך שהוא בסוף זה גם הגיע לבית שלי (להיפ הופ הישראלי) נו נו.... בכל אופן אני שוב מתנצל ומקווה שאנשים יעשו את ההפרדה בין הטקסט לציורים וגם לקול (!) (דודי מיסטר מותק כהן- מדובב אותו בחסד!) לגבי התוכנית שלנו.... אין לי שום בשורות בשלב זה
מצד אחד לערוץ בלווין (YTV ) אין מספיק תקציב או עיניין להחזיק אותנו כרגע, ומצד שני אין גם עיניין עם ערוצים גדולים יותר.... יש עכשיו תקופה מאוד קשה וכולם מנסים לחסוך ! (מיותר לציין אבל שלכל החבורה -דודי,נמרוד ואני מאוד מדגדג באצבעות לתפוס מצלמה ולעשות כבר משהו!!!!) לגבי ההערה של DA LORD - אז אתה לגמרי צודק, אבל הם ניסו להיכנס בטאלנטים המוכרים (סאב, מוקי דג נחש ובויאקה) במוקי ופילוני הם ניכנסו בעיקר בגלל השמות האינפנטילים. אבל באמת שהם לא ירדו על אף אחד חזק מידי, בכל מקרה בסוף הפינה הרוקר הממורמר מגלה שאם הוא רוצה קהל אז כדאי לו לעבור להיפ הופ (מצורף ציור)

DJ$upreme

New member
נשמע לי מצוין דווקא

אמנם אני לא ממש מת על שי להב, ומעדיף אתכם ככותבים, אבל בלי קשר מזמן כבר חשבתי שסצינת ההיפהופ צריכה קצת סאטירה, רק שעד היום זה לא עניין אך אחד. כנראה שדברים השתנו, ועכשיו יש עניין מסוים. היפ-הופ-הוריי!!

double M

New member
לפני שבועיים או שלושה...

הייתה בתוכנית התייחסות קצרה לסצינת הרגאיי....

double M

New member
בקושי...

זה לא היה ממש על סצינת הרגאיי הישראלית. הזכירו את זה שזה נהיה די אופנתי כל הקטע הראסטפארי, אבל אני לא ממש זוכר מה היה...

double M

New member
אחלה קריקטורה....

קודם כל אני חייב לציין שזאת פינה מעולה, לפעמים יש קטעים ע-נ-ק-י-י-ם. השבוע היה את הקטע עם הרמיקסים, סוף קורע. "יזהר! תעשה לי רימיקס! מצידי תביא את שרית וינו טלעד! העיקר תכניס אותנו לפלאייליסט!". וקצת הומור עצמי אף פעם לא מזיק אז לא נורא אם תקטול קצת את ההיפ הופ. ולגבי מי שאמר שלמוקי ופילוני אין פוזה: לפי דעתי יש להם, אומנם שונה לגמרי מהפוזה שיש לסאב ולאחרים בהיפ הופ בארץ אבל עדיין יש להם.

בלי קשר, סתם הזדמנות לזרוק לך

שאני ממש ממש אוהב כל מה שעשית, ממאנצ´, עטיפות של שבק והאתר וכו´. עם, קשר, דווקא נשמע טוב, אני לא מבין על מה ההתנצלות, אנחנו יודעים לצחוק על עצמנו כאן כשצריך, לא? בהצלחה הלאה:)

double M

New member
בהחלט עבודות מעולות....

מאנצ´, נרקו, קליפ מעולה לדנה ברגר, עטיפה חלוצים, כנען 2000 ובטח עוד הרבה דברים ששכחתי....

omer peleg

New member
דרדסטלנים!!!

אמנם חלק ממאנצ´ אבל שווה שיצויין בזכות עצמו גם החתול המסטול מה הבאת לערבים ועוד:) אייל, לאן נעלמת לי מהאי מייל:)?

da^Lord

New member
הדרדסטלנים, ומאנץ´ זה קלאסיקה

ואין רע בקצת סאטירה. פוליטיקאי טוב יודע שהוא מצליח רק כשמתחילות הסאטירות עליו. ואם אנחנו מספיק מעניינים כדי שיעשו עלינו סאטירה.. אז בכבוד.

volatile

New member
אחי, שנים אני עוקב אחרי הציורים/קומ

יקס שלך עוד מסטיות של פינגווינים
אני תמיד נהנה מהעבודות שלך. בהצלחה בפינה החדשה ועם דאנשה
פלג.

or001

New member
למה אני לא מצליח לראות את התמונה?

מישהו יכול בבקשה להעלות את התמונה שוב?

למעלה