מוקי "בדיבור צפוף"

מוקי "בדיבור צפוף"

לכל אוהבי מוקי, ב 28/2 הוא ישתתף בצילומי התוכנית... אז מהרו להירשם, כי מס' המקומות מוגבל. לפרטים והירשמות: 052-2222378 [email protected]

יום שני הבא ../images/Emo45.gif ספיישל מוקי בדיבור

צפוף!!! ח'ברה בני 16+ שרוצים להשתתף בתור קהל מוזמנים לפנות לענבל באימייל שהיא צירפה והנה הוא שוב: [email protected] הצילומים בצהריים בערך ב- 12 שווה להגיע
גם למי שיש שאלות מוזמן לפנות אליה...

לכל אוהבי מוקי

לא להחמיץ! מוקי יתארח בצילומי "דיבור צפוף" ב 28/2 וייתן הופעה אז כל מי שרוצה מוזמן להירשם כקהל בתוכנית... מס' המקומות מוגבל . כניסה מגיל 16 + עינבל מימד הפקות 052-2222378 05-05-05-24-24 ותודה למיכלי המקסימה!!! :)

double M

New member
מי שהולך לצילומים מפספס....

את התוכנית "מה נשמע" עם יואב קוטנר שיארח הפעם את מוקי. לפי הפרסומת, גם חמי ופילוני יהיו. נראה מגניב... יום שני, בעשר, אם אני לא טועה...

זה לא באמת 12 חח

אני הלכתי לצילומים כשקוואמי'לה וקוטג' התארחו :) ולפני 1 לא ממש הסכימו להכניס וגם אחרי שנכנסתי הייתי צריכה לשבת במבנה ולחכות בערך חצי שעה אבל זה שווה את זה ! תהנו! :)

Gil shaDy

New member
יהיו יותר מדי שידורים חוזרים...

זה לא שזה לייב, אני מוכן לוותר על הפעם הראשונה כשאני יוצא מהנחה שמדובר בערוץ 24...

Gil shaDy

New member
אני אהיה בכל מקרה כל היום בת"א

אז אני אקפוץ... מי עוד בא?

FunkyGiraffe

New member
אני לא אהיה שם כי אי אפשר להבריז

ואני מסיים ב2 באותו יום אבל אני מה שכן מאוד מקווה להיות בדג נחש ב15:45

בעעע...

אני לא מצליחה לשלח אי מייל לענבל... מישו מוכן לעשות לי טובה ולשלח בשמי? (לי ולחברה שלי.)

לכל מי שרוצה להירשם כקהל ועדיין לא.

אתם מוזמנים ליצור עמי קשר בטלפון:052-2222378 ואשמח לשריין לכם מקומות. להזכירכם: מוקי הולך לתת הופעה מדהימה אז שווה ביותר, אבל נא לא לקפח את צ'ינו פרודקשיינס, צ'ה את טאבו, נועה פארן, קרח, הקס נרי, סינדרום ועוד רבים וטובים. שווה ביותר. לא לשכוח כי מדובר בצילומי סיום עונה.. ותודה לhypnotic על העזרה! :) עינבל

למעלה