מוקיש...

מוקיש...

היתי היום בגוערה ראיתי את יאיר ודברנו עליכם אתם לא שומרים איתו קשר זה לא יפה! גם לא איתי ולא עם ליטל נ פ ג ע נ ו! ד"ש לכולם מהסגל ולירוק לא זוכרת את שמך הרספ מסר דש...

shikole

New member
ווואייייי

ככה את הולכת בלי להזמין??!?! חחח סתם... ולגבי יאיר, אין לי איך לשמור איתו על קשר!!!! איך אני ישמור איתו על קשר דרך מה? תני לי איך ואני שומר על קשר חחח.... חוץ מזה איתך אני שומר על קשר יא רעה!! וליטל? יש לה אייסי מסנג'ר? תני לי!!
החמודה הזאת אני מת לדבר איתה חחח וחולה עליכם!!
וד"ש גם להם
נראה אותם בגדנ"ע שלנו חחח

חחח ימצחיקול

הוא אמר שלקחתם תתטלפון ואתם לא בקשר ולי עצמי אין תפלא של ליטל אני צריכה להשיג אני יבקש מיאיר אז שנדבר בפרטי אני יביא לך תפלא של יאיר...

shikole

New member
מהה...

ממש ממש אין לי תפלא של יאיר
ואני לא ממש בנאדם שמתקשר טוב בפלאפון חח... אם תשיגי אייסי של ליטל או משו בסבבה

shikole

New member
חח וואי איזה יופי ../images/Emo13.gif

איך אני שמח... וואי אני מזה מקווה שהוא יהיה המפקד שלי בגדנ"ע... הרי הגדנ"ע שלנו, של המודיעיניקים, זה בג'וערה!!

כן גם אני הולכת לגדנע

בגוערה וזה יהיה יותר מוזר מהקטע שלי ושלך! כי יהיה דיסטנס חחח אבל זה יהיה מצחיק! גוערה רספקט... חחח אני מחכה רצח! ואפשר לסדר את זה שימינו אותך אילו... חח אני הזהרתי אותו לא למין אותי למפקדת סיון של האדומים...

shikole

New member
וואייי

אני רוצה להיות איתו!!! תגידי לווו תגידי לוו הוא לא יצטער!!!
חחחח

shikole

New member
כבר אמרתי לך

שאני לא בנאדם של טלפונים? חחחחח
אאאאאאאאא תגידי לו תגידי לווו חחח
(בנימה של ילד קטן בוכה לאמא)

gorck

New member
אם התכוונת אליי...

כירקו אז סבבה, תודה רבה ויש מצב שאם אני אחפש טוב אני אמצא את הטל' של ליטל, היא הדריכה אותי שנה שעברה בקורס עצמו ואחותה הייתה חניכה השנה בקורס

ואי מזה תודה...

ובקשר לפגישה הוא סגר שבת אז הוא לא ראה את ההזמנה שההיא תלתה לו בדלת חחח קיצור הוא מסר ד"ש...

למעלה