מוקדש מברית AIS2ON לWD

מוקדש מברית AIS2ON לWD

תמונת מסך שלהם מי רוצה? עכשיו אני רוצה לשמוע אני אני אני http://img155.imageshack.us/my.php?image=wdxc2.png

1ami1

New member
פש......... עד כמה למטה אתם יורדים

יכלתם להכריז על 24 לפני המלחמה! אבל כמו אפסים!!!! תומר ! חכה חכה אותך אני יגמור אישית

661994

New member
אין לזה קשר לאיס

רק לשלוחה שלי כמובן שאם איס תתערב XD דרך אגב מישהוא הכריז פה מלחמה? אה שכחתי... אתם

111dolev111

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי תומר אתה הורג אותי כל פעם מחדש עם הידע שלך בניהול חחח ELAISxON היא שלוחה רישמית ואולי ראשית חחחחחחחח חחחח תומר אין דבר כזה רק לשלוחה שלך חחחחחחחח

yardiboom

New member
כמה נמוך

כמה נמוך אתם יורדים זה פשוט מגעיל אתם עלובים ופטטים ואם עוד הייתה לי חיבה לברית הראשונה שהייתי בה הכל נעלם לא ידעתי שאתם יורדים כל כך נמוך ואם זה ניסיון נוסף ועלוב להציל את הברית שלכם אז תדעו שלא הצלחתם כי אחרי מה שעשיתם כולם יודעים כמה רדודים אתם אתם פשוט אפסים אוויר וכל מי שיש לו מעט כבוד עצמי כדי לו לצאת משם במהירות

r0ei

New member
מחזק אתה צודק ב100%

איזה רמה נמוכה נווווווו AIS לפחות מהזוית שלי התפרקה או היא נמצאת על תל חורבות וזה הדבר הכי רדוד שראיתי בחיים מה גם שזה לא נותן תועלת לאף אחד! הרי AIS לא יצלחו להשמיד אותם וגם אף אחד אחר לא ממש ינסה אז סתם הספמה:)

111dolev111

New member
כל הכוב "הנהל" תומר

כמה טעיות במנהל אחד הברית עומדת להיתפרק ואתה עושה שטיות כאלה אתה רוכש לכם אויבם אידיוט ותילמד להבא אם יש לך מרגל לא לספר מרגל אמור להיות בשקט ומה אתה חושב שאין מרגלי בAIS...

למעלה