חמודי, רבים הם האקטיבים שנכנסו למיטתי ויצאו פאסיבים. אתה אל תדאג לישבן המושלם שלי!
L Liroy26 New member 10/9/03 #27 חמודי, רבים הם האקטיבים שנכנסו למיטתי ויצאו פאסיבים. אתה אל תדאג לישבן המושלם שלי!
C Cote dOr New member 10/9/03 #17 כתגובה לשירשור כולו אני יודע שזה לא יפה שמישהו שאתם לא מכירים נדחף לכם בין טיפות הריר. אבל תנו לי רק לומר גרררר וגמרנו.
כתגובה לשירשור כולו אני יודע שזה לא יפה שמישהו שאתם לא מכירים נדחף לכם בין טיפות הריר. אבל תנו לי רק לומר גרררר וגמרנו.
E ELP New member 10/9/03 #18 אנשים נדחפים מתקבלים בברכה../images/Emo23.gif ותרגיש חופשי להוסיף משלך (יצא לי חרוז, אני בהלם)
A amet New member 10/9/03 #20 אל תתנצל תמשיך לדחוף ../images/Emo39.gif זה בשבילך כמתנת הצטרפות למשפחת סקס וזוגיות גאה אתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך, ואף להוסיף תמונה שנראה מה אתה אוהב ברוך הבא ידידי וזה בשבילך
אל תתנצל תמשיך לדחוף ../images/Emo39.gif זה בשבילך כמתנת הצטרפות למשפחת סקס וזוגיות גאה אתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך, ואף להוסיף תמונה שנראה מה אתה אוהב ברוך הבא ידידי וזה בשבילך
E ELP New member 10/9/03 #19 אנשים נדחפים מתקבלים בברכה../images/Emo23.gif ותרגיש חופשי להוסיף משלך (יצא לי חרוז, אני בהלם)
א אנאבל האחת והיחידה New member 10/9/03 #22 רק שתדעו שאנאבל הציצה, נפגעה וברחה! [עם חיוך גדול (או שמא עליי לומר: רחב?) ואופטימיות בלב.. יאמייי!!]
רק שתדעו שאנאבל הציצה, נפגעה וברחה! [עם חיוך גדול (או שמא עליי לומר: רחב?) ואופטימיות בלב.. יאמייי!!]
B baaf New member 10/9/03 #29 תשמעי.. בתור אחד שאוהב גם בנים וגם בנות.... אני מרשה לך לפרסם גם כמה תמונות!