מוקדש ל-ELP זה מה שהתחתונים שלך עושים לנו
E ELP New member 10/9/03 #6 ../images/Emo25.gifאני אוהב את זה זה מצחיק שבחרת לשים דווקא את התמונות האלו, יש לי את סדרת התמונות במחשב והם בשימוש כמעט כל יום
../images/Emo25.gifאני אוהב את זה זה מצחיק שבחרת לשים דווקא את התמונות האלו, יש לי את סדרת התמונות במחשב והם בשימוש כמעט כל יום
E ELP New member 10/9/03 #9 וזאתי מוקדשת לאמט ולירוי../images/Emo23.gif פשוט אי אפשר לפספס את מה שהולך שם
A amet New member 10/9/03 #10 גם את זה אי אפשר לפספס אךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
E ELP New member 10/9/03 #11 ../images/Emo99.gifכזה דבר בפה ואני באמת לא אוכל לדבר... התמונה הזו הביאה אותי להרבה אורגזמות בעיקר בזכות הבחור האמצעי.
../images/Emo99.gifכזה דבר בפה ואני באמת לא אוכל לדבר... התמונה הזו הביאה אותי להרבה אורגזמות בעיקר בזכות הבחור האמצעי.
A amet New member 10/9/03 #12 יש לך אחלה טעם מותק בקרוב אני אשלח לך דברים בסגנון הזה. קבל אחת בינתיים
E ELP New member 10/9/03 #13 הופנם ונשמר../images/Emo13.gif הטעם שלך גם משובח ביותר, אני מניח שככה זה אצלנו ההומואים יודעים מה טוב זו אחת התמונות שאני יותר מחבב באוסף הצנוע שלי
הופנם ונשמר../images/Emo13.gif הטעם שלך גם משובח ביותר, אני מניח שככה זה אצלנו ההומואים יודעים מה טוב זו אחת התמונות שאני יותר מחבב באוסף הצנוע שלי
E ELP New member 10/9/03 #14 נראה לי שלירוי עוד מעט ירגיע../images/Emo6.gif נו מילא אני גם ככה כבר בסיגריה שאחרי...
A amet New member 10/9/03 #15 אז לפני שמרגיעים את ה-../images/Emo94.gif תראה מה מצאתי באחד מהלילות בהם קוקי שלי עבד עד מאוחר
E ELP New member 10/9/03 #16 מעולה!! כזה דבר עושה חשק לרדת על הברכיים ולהתחיל "לנפח", ממש יפה. יועילו לי באמת קישורים לאתרים שעוד לא ראיתי, אולי נפתח בפורום כמו שיש עמוד גלריות, עמוד קישורים?
מעולה!! כזה דבר עושה חשק לרדת על הברכיים ולהתחיל "לנפח", ממש יפה. יועילו לי באמת קישורים לאתרים שעוד לא ראיתי, אולי נפתח בפורום כמו שיש עמוד גלריות, עמוד קישורים?
L Liroy26 New member 10/9/03 #25 מ-ו-ש-ל-ם-../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif
A amet New member 10/9/03 #23 לירוי יא הומו.... כל אחד שאתה רואה אתה רוצה ליום-הולדת שלך בסוף אתה יודע מה יהיה ............בוא אני אלחש לך באוזן ...... (יהיה לך תחת גדול ) אבל אתה יודע מה.....? העיקר שתהנה |וקוקי שלי עדיין לא חזר בגלל זה אני שונא מחשבים |
לירוי יא הומו.... כל אחד שאתה רואה אתה רוצה ליום-הולדת שלך בסוף אתה יודע מה יהיה ............בוא אני אלחש לך באוזן ...... (יהיה לך תחת גדול ) אבל אתה יודע מה.....? העיקר שתהנה |וקוקי שלי עדיין לא חזר בגלל זה אני שונא מחשבים |