מוקדש ל ANOTHER GIRL ללא מילים....
A Another Girl New member 18/6/04 #2 וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif אני פשוט המומה...זה יצא ממש מרשים במה זכיתי לכבוד?
וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif אני פשוט המומה...זה יצא ממש מרשים במה זכיתי לכבוד?
D deddy23 New member 18/6/04 #3 כנראה בגלל... שהייתי במוזה יצירתית וגם בגלל שהתמונה שלך דרשה עיבוד מחודש (ויכול גם שמלראות את התמונה שלך התמונה הזו עלתה לי לראש..) אמנם אני חדש לגמרי בפורום הזה אבל זה עוד לא הסוף המשך יבוא...
כנראה בגלל... שהייתי במוזה יצירתית וגם בגלל שהתמונה שלך דרשה עיבוד מחודש (ויכול גם שמלראות את התמונה שלך התמונה הזו עלתה לי לראש..) אמנם אני חדש לגמרי בפורום הזה אבל זה עוד לא הסוף המשך יבוא...
ה הקוסם השחור New member 18/6/04 #4 נצל"ש ב27 לחודש ייפתח בהוט ערוץ מד"ב חדש... האם הולכים לשדר שם את סרטי מלחמת הכוכבים? ואם כן, אז מתי? ואילו סרטים בדיוק? תודה מראש...
נצל"ש ב27 לחודש ייפתח בהוט ערוץ מד"ב חדש... האם הולכים לשדר שם את סרטי מלחמת הכוכבים? ואם כן, אז מתי? ואילו סרטים בדיוק? תודה מראש...
T thorondor New member 19/6/04 #8 אני דווקא אופטימי. בערוץ החדש מתכוונים לשדר את פארסקייפ ופיירפלי, זו כבר סיבה למסיבה.
M MajorWinters New member 19/6/04 #9 ומה עם לקוחות YES?../images/Emo19.gif ולי אל תהיה זונה! תאשר אותי באיסיקיו החדש