מוקדש ל אMור

• פותח הנושא cprog
  • פורסם בתאריך

Omiz

New member
אני אישית

התרגלתי כבר לריח, אבל אני לא יכול לסבול שהם מביאים מוחטה כל שניה... כמה אפשר.... אתמול הלכתי לבריכה, הייתי שם לבד, המציל, כל 10 שניות מביא מוחטה, למזלי לא לתוך המים, כי יש שלט שאסור לירוק במים. אמרתי לו, חברוס, אני מבין שאתה אוהב לירוק, אבל אפשר אולי כל עשר דקות ולא כל עשר שניות, הוא הבטיח לעבוד על זה.

עדו25

New member
אני לעולם לא אתרגל

לנשים שלא מורידות שיער בבית שחי ובשאר חלקי גופן.. כל פעם אני כמעט מקיא..

Omiz

New member
אכן, מחזות קשים

כאן בקיץ... כשאיזה שיח תוקף אותך מבלי להתריע ככה בשעת הסעודה... המזל הוא שגם ככה לא יותר מדי שעירים פה החבר'ה... האיי....איפה תאילנד...

אMור

New member
timing מושלם ../images/Emo45.gif

בדיוק היום עליתי על מונית, על הבוקר - כל הדרך הייתי עם הראש מחוץ לחלון וחשבתי על זה שאני חייב כבר את החידוש רישיון שאמא שלי תשלח לי לכאן. אני לא עובר עוד קיץ כזה. ובדיוק גם קניתי בהונג קונג דיאודורנטים לבנות של המשרד.
עם האוכל, איכשהו מסתדרים, עם הטפשות - מתמודדים, לחתולים בבתי השחי כבר התרגלנו (עד כדי כך שכשנתקלים בסינית עם שחי מגולח [אין הזדמנות שנקרית ולא מנסים להסתכל לשם], מעלים גבות בפליאה...) אבל לצחנה של הזיעה - לא אצליח להתרגל לעולם. "מתקלחים כל יום, אז אין בעיה". התשובה הזאת לשאלה איך אפשר שלא לשים דיאודורנט בקיץ לא יוצאת לי מהראש - ולא - לא נהג מונית ענה לי עליה... בהחלט בעיה בעייתית...

עדו25

New member
לא מאמין לך..

איך נתת לבנות שלך דאורדורנט? לא נעלבו? או שהצגת את זה כמתנה מערבית מהפכנית? :)

אMור

New member
לא הצגתי את זה בשום צורה

פשוט נתתי להם ואמרתי להם שישתמשו בזה כל בוקר אחרי המקלחת למראה והרגשה רעננה למשך כל היום ושכל העולם נוהג כך בכל ארץ נורמלית. (את שלב המקלחת וחפיפת השיער יום יום כבר עברנו לפני שנה וחצי
) אין פה ענין של להיעלב, הסינים לא חושבים כמונו... זה בדיוק כמו שאנחנו נעלבים אם מצביעים עלינו ברחוב או שהם אומרים למישהו: "וואו, איך השמנת", אחרי שלא ראו אותו כמה שבועות... הם לא מעלים על דעתם שהם אמרו משהו מעליב, אחרת לא היו מעיזים לומר זאת, בדיוק כמו שלא היו מעיזים להפליץ באוטו מלא אנשים כשהחלונות סגורים והמזגן עובד...

עדו25

New member
במקרה מחר אני בHK

אני אקנה ואנסה לתת להן. מעניין. מה עדיף? סטיק או ספריי?

קרלטון

New member
אתם קרועים ../images/Emo6.gif

ממש חינוך מאפס... אולי תסדר להם מתקן מקלחת כזה עם חוט בכניסה למשרד, כמו בבריכות ציבוריות?

Omiz

New member
איך הייתה אומרת

המורה שלי עליזה: אם זה לא היה כל כך עצוב, גם אני הייתי צוחקת... אפילו התאילנדיות שלי לא מצליחות להתמודד עם המראות הקשים של בואשים מסתובבים חופשי פה בקיץ

אMור

New member
חכה חכה - זה רק אפס קצה של חינוך

וזה הסיוט בלקלוט עובדת חדשה. זה לקנות לה בגדים שלא תבוא (כל יום!!!) עם החולצה הסגולה והפרחונית שלה מלפני שלוש שנים, וזה לתת לה סוכריות מנטה בקביעות כי לא נעים לומר לה שהיא על תקן מפגע סביבתי במשרד וזה לשלוח אותה לספר בשביל שתוריד את השיח הזה שהיא עשתה לפני שנה ויש לה חצי שיער חלק וחצי לא ניתן לתיאור במילים, וכמובן - לדאוג לה לדיור ולאוכל... חצי הכוס המלאה שאני רואה זה שכשיהיו לי ילדים - יהיה לי הרבה יותר קל... (ולחשוב שמדובר בבחורות בנות 25!) איך הסיניות אומרות? MY GOD

עדו25

New member
דיור ואוכל לעובדים?

למה? אם יורשה לי לשאול.. רק זה חסר לי, להיות משקית ת"ש של הסיניות שלי.. מספיק כשנוסעים מחוץ לעיר לכל מיני סיורים, פתאום הן מתחילות ללכת לאט וזה הסימן שהן רעבות.. ואז צריך לעצור, מסעדה, וכו'.. אבל ביום יום... כל הכבוד אMור.. אני מקווה שאתה לא צריך לסדר להן בחורים:)

אMור

New member
בדיוק אתמול בבוקר

אחת העובדות שלי הגיעה לעבודה עם שיער שומני ומלוכלך. אמרתי לה שאם עוד פעם היא מגיעה לי ככה - היא חוזרת הביתה להתקלח. היום היא באה עם שיער נקי ומלא ברק
(כמובן שהערתי לה על זה בארבע עיניים) אחד הדברים שהכי מפריעים לי אצל הסיניות זה חוסר המודעות שלהן לניקיון וטיפוח - ואת זה - אני לא מוכן לקבל אצלי במשרד. כל אחד והשריטות שלו...

למעלה