מוקדש לרופאים

galim29

New member
מעולה../images/Emo6.gif

אצלי יש 5 מקומות אופציונאליים שיש שם כבר צלקות אז מרשה להם לנתח שם

תגידי מה אני צריכה לכתוב על הבטן שלי?

היא כבר נראית כמו ריץ' רץ' מכל הניתוחים שעברתי ויש רשימה ארוכההההה אולי ארוכה מדי: 3 לפרסקופיות שתיים בגלל האנדו' אחת בגלל בקע סרעפתי ולפרטומיה אחת בגלל חור בקיבה אז מה אני צריכה לעשות? אין כבר איפה לחתום: אפשר לנתח פשוט אין, ואת? באמת יצאת גדולה. הצלחת לגרום לי לחייך וזה כבר טוב.

kikona126

New member
איך זה שאני רואה את זה רק עכשיו?

זוזו את גדולה!!!!! רציתי להגיד לסוריאנו שינתח דרך תפר מניתוח אחר שיש לי בבטן (והוא ממש מגעיל, מכיתה ט' (אין לי כוח לחשב לפני כמה זמן...) אבל אז הבנתי שהחורים זה מלמטה... והוא בכלל לא דיבר איתי על 3 חורים אלא על חור אחד בתבור... (ודרך אגב את שלך באמת לא רואים... ) מנצל"שת, מישהו פה קרא את שנה מעוברת? עבדתי על הספר הזה קצת היום... היה שם קטע שהיא תיארה מה זה צילום רחם ואיך עושים אותו... קצת השאירה אותי בהלם... מה שכן זוזו, מהקטעים שקראתי (לא קוראת את כל הספר, אולי מחר אני אעשה לו הגהה, ניראה...) ממש הזכירה לי את הכתיבה שלך, כי היא מדברת על דברים לא קלים, עם הרבה חוש הומור... את צריכה לכתוב ספר!!! והכריכה של הספר תהיה התמונה הזאת!!!!

זואילי

New member
הבטן לא שייכת לי אם מישהי תהתה...../images/Emo13.gif

שמעתי על הספר, דיברו עליו בעבר בפורום פוריות. לא קראתי. אצלנו בבית, מי שכותב זה אבא... אני לא טובה בזה, על אף הסיפור שהתחלתי לכתוב על הזרבוב. (שדרך אגב פצעתי אותו ממש!! מסכן. ובלי כוונה!!)

אצלי כבר אין מקום לחותמת..

זוכרת שהיו מסמנים אותי לפני ניקוזים....תמיד הפחיד אותי - מה יקרה והסימון ימחק....?

למעלה