מוקדש לסייח רוקד

*pank

New member
מוקדש לסייח רוקד

קליע מציקה לאבן שושן! שם בבתה תקחני לבתק בתוליי הפלוחים בת צחוק תרחף כעדייה בת שמים מבעד לענן החולף תישק לה בת השיקמה ובת קול תהדהד ברחש עעדדייהה, עדדייה, עדיה אין לי פרוש גם הפעם לא הבנתי, רק בחנתי יופייה.

*pank

New member
מתי פוני אומר לי לקפוץ!!! ../images/Emo15.gif

אני בשמחה, כל אשר יחפוץ רק שואלת לאיזה גובה

למה לא, תוציאו לי את הנשמה../images/Emo24.gif

תהרגו אותי, שימו עלי שלט "אהבל", ותנו לי לסתובב בכל העיר על גב חמור, למה לא. תשימו שירים עם עברית שפה קשה , למה לא, תהרגו אותי, אח"כ תגידו אפה כל הגברים כשצריכים אותם. יקרתי, אני מזה הולך להכשל בגדול הפעם. אני לא הבנתי, אני יודע שעשית את זה בכוונה, אבל אני ניסית לנצח אותך ולהבין את זהבכל זאת, דווקה מילים יפות, אין תרגום ל "בת השיקמה", דווקה מאוד חכם, בת קול גם כן חדש לי, עדיה בסופ לא הבנתי.

*pank

New member
עכשיו אני לבכות הרבה ../images/Emo7.gif

מה אני לא חשובה מספיק בכדי אתה פותח מילון???? את השיר הזה לא צריך להבין צריך לקרוא ולהרגיש. פאנק, בחורה רגשנית.

לא הצלחתי

לא הצלחתי. חוץ מבת השקמה, מצאתי את כל שאר המילים. זה לא עניין של אוצר מילים, לא הצלחתי. זה שיר מלאכי כזה, החלק האחרון לא מצליח לראות.

אמממממממ

שיר מיוחד פאנקילה! וכל שיר ניתן לפירוש הקורא אז - מיוחדת היא בת השקמים ריחה צבעיה ויופיה! ואף הרגע האירוטי בשיר יש בו מין תחושה של שובבות מה עם עד שהיה למעשה אממממ עפה לי לערסלי לחשוב על שירך. רק טוב!!!

למעלה