מוקדש לסייח רוקד

*pank

New member
מוקדש לסייח רוקד

כל הלילה רעדתי, קדחתי מקור פיללתי לשמש, ייחלתי לאור הדקות התחבאו בשעון החול לשווא הפכתי, לשווא הכל במקרה חירום לשבור את הזכוכית!!! לדחוס את החול כפית אחר כפית הישר אל החור השחור אל החור הטורף תהליך סיזיפי עצמו מעייף יאוש אקוטי משתרג ותוקף ברגעי מזור מישהו הודף ברצון עז זה עוטף להתפזר... כערפל בחשבון השוטף.

*pank

New member
לילה לבן

לילה לבן הידעת כמה גוונים רוקדים באפלה בוהקים, מתאגדים ומתפזרים בלי צורה. הידעת כמה שירים נולדו הלילה מתוך כאב מתוך תעתועים שירים נבוכים שירים מחייכים. הידעת כיצד המילים שלך משתרגות בגני וכיצד מדממת הלילה שושנת הכמיהות שלי.

זה שירממש מתנה../images/Emo24.gif

אוה זה שיר ממש טוב לי איתו, הקודם היה חכם שנון אבל יצאתי לחוץ ממנו. אהבתי מאוד אהבתי, זו היא מתנה מפנקת שאני מאוד מוקיר, אני אקרא את זה כמה פעמים שאני אזכור. אך נהיית כל כך רגישה. בכל פעם שאני קורא את זה זה דוקר מחדש. ראיתי ששמת את הפועל משתרג עוד פעם, חשבת להפיל אותי בפח הא הא הא. טוב אז אני מבין שאת רוצה פרח ממני. מה שאת צריכה להבין, שהפרח הזה הוא ממני, אותו האחד שמאוד התרגש מלילה לבן. זאת שושנה אדומה, היה משמח אותי אילו היית מריחה אותה לעומק ונותנת לה לטפטפ כמה טיפות טל קרירים על שפתייך. באהבה ממני.

*pank

New member
וזה עוד שיר ממני לפוני ../images/Emo77.gif

עלה עיקש עלה סרבן אמר לרוח אני לא זז מכאן!!! עלה עיקש עלה חוצפן לעג לרוח עופי מכאן!!! עלה צהוב עלה חשדן חקר ת'רוח אם אנשור אז לאן??? עלה כתום עלה רגשן הניח ראשו על ענף ונרדם. עלה עיקש עלה מיותם כלל לא בטוח אם חלם, לא חלם על כנפי הרוח הוא הקיף ת'עולם.

*pank

New member
ויסלח לי הסייח

אבל פרח מגחילילית שווה הרבה הרבה יותר... אבל אם אתה מתעקש ממש מתעקש אז אקח גם ממך איזה שושן או זר...

פנקיסטית יקרה

אני רוצה קודם כל להודות לך על "סיזיפ" "אקוטי" "משתרג". סופית את המורה שלי לעברית. יקירתי, לא הצלחתי להבין מ "מישהו הודף" לא הצלחתי להבין, אני ממש מנסה ולא מצליח. לגבי החלק הראשון, כזאת רגישה. אני מאוד אוהב את השירים שלך. אני רואה את ההשתקפות שלי דרכך. היה לי קשה להבין את השיר לקראת הסוף ואני קצת מאוכזב. תודה

*pank

New member
סייח גם אני לא הבנתי את סוף השיר

כמה אופייני לגבר לא מבין הודף איפה אתם שצריכים אותכם.

*pank

New member
../images/Emo99.gif פתאם אני לאהוב עיראקים

כאלה עם פיג'מות פסים ולא להבין צורפתיה יש לה באגאט במוח.

*pank

New member
../images/Emo25.gif לפני אני לאהוב פוני

לא ידעתי מה זו אהבה! יש לי שיר עם שורה אחת שורה קצה ופשוטה היא חוזרת לעד על עצמה אל תשבור את לבי אל תשבור את לבי אל תשבור את לבי אל תשבוא את לבי תהיה פחות נפלא!!!

למעלה