מוקדש לנשית~37...

מוקדש לנשית~37... ../images/Emo140.gif

[URL='http://'] פאדג´ בראוניז[/URL] המרכיבים: 150 גרם חמאה 150 גרם שוקולד מריר (אפשר גם חלב) 1 כוס סוכר + 1 כף שטוחה סוכר (סה"כ 220 גרם) 1/3 כוס (60 גרם) סוכר חום בהיר (דמררה) 3 ביצים אפשרות: 1 כפית תמצית וניל 2/3 כוס (85 גרם) קמח 2 כפות אבקת קקאו מעט מלח אפשרות: 1 כוס אגוזי מלך חצויים אופן ההכנה: 1) מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות) ומרפדים את התבנית בנייר אפיה. 2) ממיסים את החמאה והשוקולד מעל אדים או במקרוגל, עד שהם נמסים לגמרי. מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הסוכר, הביצים ותמצית הוניל (אם רוצים) וטורפים היטב, ידנית או במטרף חשמלי, עד לקבלת מרקם אחיד. מנפים פנימה את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים עד שנוצרת עיסה סמיכה ואחידה. יוצקים לתבנית, מוסיפים את האגוזים (אם רוצים) ואופים 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא נקי. מצננים, חותכעים לריבועים ומגישים. טיפ חשוב: להזהר מאפיית יתר - היא עלולה לייבש את הבראוניס. (וטיפ נוספת... מייד אין כוכבית... בראשון יש אחלה מקום שמוכרים עוגות פאדג´ מדהימות...)

נשית~37

New member
מקדישה לך...../images/Emo25.gif ו- ../images/Emo24.gif

וגם
. אבל.... מי יכין לי?

גיוRא

New member
רגע רגע..אתן במטבח?...אז אני רוצה..

משו מהקובץ המצורף... בספיישל דליברי.....

חסר פה מרכיב מאד חשוב...

פה המתכון הנכון. (הבהרת היועמ"ש: אין בהפניה למתכון זה משום עידוד לשימוש בסמים. השימוש בסמים אסור עפ"י חוק בישראל! וגם לא מוסרי!)

חניבעל.

New member
חחחחח אתה מזכיר לי

איזה מסיבת יום הולדת שנערכה בשבת (וא"א לעשן......) ואחרי שנאכלה עוגת היומולדת - מצב הרוח השתפר פלאים...חחחחחח ככה סיפרו לי לפחות...

למעלה