מוקדש לכולכם...

G.O.D

New member
מוקדש לכולכם...

בהסכמת מנהלת הפורום אני חולק איתכם מידע שנלמד והועבר מפה לאוזן קראו ותהנו... G.O.D

G.O.D

New member
חלק ראשון:

מולטי אורגזמה גברית הקדמה: יום אחד לפני כחצי שנה בשיטוטי ברשת, מצאתי מאמר באנגלית שמספר על מולטי אורגזמה גברית. זה מיד משך את תשומת ליבי מאחר ועד היום הייתי בטוח שרק נשים מסוגלות להגיע לשיא הזה, על זה חונכתי על זה שמעתי ועל זה כולם מדברים. התחלתי ליקרא את המאמר ולעשות את מה שכתוב בו צעד צעד, אחרי כחצי שנה החלטתי שאולי כדאי לתת גם קצת לאחרים להנות ממנו, לצערי אני לא מצליח למצא את האתר הזה, לא שמרתי אותו בבוק מארק והגוגל לא מוצא אותו, לכן התרגום יעשה בעיקר מהזיכרון ובעריכה מחודשת שלי עם תוספת של קצת ניסיון מעשי, קראו ותהנו

G.O.D

New member
חלק שני:

רקע כללי: לפני אלפי שנים בזמן שבאירופה היו עסוקים בלבנות ולהפיל אימפריות, באפריקה רדפו אחרי פילים, בצפון אמריקה אידיאנים עישנו גראס ובאוסטרליה האבוריג´ינלס היו עסוקים בעצמם בשני מקומות היו עסוקים כל היום בחקר הסקס בסין ובדרום אמריקה, תרבות המאיה באיזור מקסיכו ודרומה ותרבות האינקה בארגנטינה וצפונה. מידי יום ביומו הם היו עסוקים בניתוח כל פסיקון בגוף הגבר והאישה, מציאה ג´י ספוטים, המצאת תנוחות, זויות חדירה, מקומות עינוג וכו וכו. כצפוי הם בעיקר התעסקו ב"איך לענג את האישה", זה מובן מאחר ומבחינה מינית נשים יותר מורכבות מגברים, אבל גם פה ושם הם התעסקו קצת בעינוגי ה"גבר" וכאן מתחיל הסיפור שלנו.

G.O.D

New member
חלק שלישי:

שלב א´ או "הכר את עצמך": בטח עכשיו כל אחד מכם מגיב כמו הערס המצוי, "מי ילמד אותי על הזין שלי?", אז בואו נבהיר משהו אחד, אני לא מתכוון ללמד אף אחד שום דבר אני מתכוון להעביר הלאה משהו שיכל לתרום לכם ולהוסיף לכם ערך מוסף לחיי המין. אחרי שהבהרנו את זה אפשר להמשיך, הזין מורכב מהמון חלקים אבל זה לא שיעור בביולוגיה או אנטומיה אז נתרכז בשני מקומות: -העטרה שזה המקום שנחשף מתי שהייתם בני 8 ימים לפני הרבה הרבה זמן -החלק שנמצא מתחת לחור של השתן שזה בעצם החלק התחתון של העטרה נקרא למקום הזה B ספוט, למה? ככה. העטרה זה המקום בו בד"כ נמצא הלחץ בעת קיום יחסי מין\אוננות והB ספוט זה המקום הרגיש ביותר בזין, לכן נתמקד בשני אלו. עכשיו אני צריך קצת את הדמיון שלכם, דמיינו שהאורגזמה היא כמו גרף, עד היום זה היה גרף עולה עולה עד שמגיע לתחום מסויים שניקרא "תחום אורגזמה" (הקו האדום) ואז יורד למטה ונעלם (גרף שמאלי). למדתם אינטגרלים? סבבה. דמיינו שבמקום גרף מטפס ויורד יש מן גבעות קטנות שכולם נושקות לתחום האורגזמה ובסוף הר גבוהה (גרף שמאלי). נכון שיהיה הרבה יותר נחמד אם השטח שנמצא בתחום האורגזמה יהיה מה שיותר גדול? אם אנחנו מסכימים וקצת למדת על עצמך אתה מוכן לשלב הבא...

G.O.D

New member
חלק רביעי:

שלב ב´ או "יאללה תתחיל להתאמן": אמרו חז"ל "יגעת ומצאת תאמין", לא סתם הם חכמים הם תמיד צודקים בעיקר בקשר לנושא שלנו (למרות שלא ניראה לי שהם התכוונו לזה בשעתו
). השלב הזה הנו כמו כל אימון, מתסכל, מעייף, מייאש והסוף לא ניראה אבל כאשר התוצאות מגיעות אתה לא תצטער לרגע! אז מאיפה מתחילים? קודם כל בזמן תקופת האימונים אין צורך לספר לבת הזוג (אל חשש, תפקידה יגיע ב"שלב היישום") תמשיכו לקיים סקס כרגיל בלי שום שינוי שנוגע לאימונים שלך. ובכן... מצא לך שעה ביום, הסתגר בחדר שלך או במיקלחת (או בכל מקום שאתה אוהב לאונן) סדר לעצמך גישה נוחה לזין ותביא אותו לזיקפה מלאה. יש זקפה? סבבה, עכשיו מתחיל הקטע החשוב! תפוס את הזין בצורת טבעת ותתחיל לשפשף כל פעם שאתה מרגיש טיפונת (ממש קצת) של תחילת אורגזמה תעזוב את הזין ותן לו להרגע, ככה 5-6 פעמים ואז תגמור כדי שלא תתחרפן לגמרי... עשה כך במשך שבוע שבועיים כל יום שעה. אחרי שהתמקצעת בלהרגיש טיפונת ולעזוב אתה מוכן להתקדם קצת, חזור על השלב הקודם רק שהפעם תתקרב טיפה יותר צפונה לכיוון האורגזמה ובמקום לעזוב תעצור ותלחץ על הB ספוט, לא לחיצה נקודתית אלא לחיצה כללית ולא חזק מידי הרי אנחנו רוצים להגיע למולטי אורגזמה ולא לסרוס... שוב 5-6 פעמים ואז לגמור, ככה לעשות במשך שבוע שבועיים, אחרי זה מה שנותר לעשות זה "להגדיל את הסיכון" כלומר לעשות את השלב השני וכל פעם להתקרב טיפונת יותר לכיוון האורגזמה ולעצור וללחוץ, לא לגמור!!! יותר קרוב ויותר קרוב ולא לגמור!!!! בהנחה שאתם אחרי חודש אימון לפחות, של השלבים הקודמים, אתם אמורים לחוות חוויה "משונה" בכל פעם שאתם מתקרבים לאורגזמה (סף אורגזמה) ועוצרים ולוחצים אתם מרגישים סיפוק ורפיון בלי שפיכה! ועוד משהו שככל שאתם מתאמנים יותר, הזמן שלוקח להגיע מסף אורגזמה אחת לשניה מתארך ומתארך, והדבר הכי חשוב זה שבסוף שאתם כבר משפריצים את מלא הגבריות שלכם אתם מרגישים שחרור אדיר כאילו מינימום שני ליטר נוזל יצאו כמו כן יש בכם צורך עז לצעוק ואתם מרגישים מסופקים בטרוף של הלייף. הגעתם עד לכאן? מעולה, אתם מוכנים לשלב הבא...

G.O.D

New member
חלק חמישי:

שלב ג´ או "השלב המעשי": עכשיו הזמן להזמין את זוגתך שתחיה ולומר לה שבחודש האחרון בזמן שהסתגרת שעות במיקלחת זה לא היה בגלל המראה החדשה אלא שהיית עסוק בשיפור המיניות שלך ושלה! הסבר לה את כל קורותיך וגשו לעבודה. תדליק נרות תיהיה רומנטי, תעשה מין אוראלי לזוגתך, תחמם אותה תרטיב אותה ותכין אותה לחדירה, תאמר לה שכעת אתה חודר למטרות אימון, כלומר אין בכוונתך לגרום לה לגמור אלא מטרתך היא ליצור התאמה בניכם כלומר שתרגיש מתי סף האורגזמה שלך מגיע ותדע לנתב אותו. במילים אחרות תמצא את הזויות (רצוי כמה) שעוזרות לך להגיע לסף וגם לייצר את הלחץ על הB ספוט, רצוי כמה זויות כיוון שיתכן שזוגתך שתיחייה לא תאהב חלק מהן ורצוי ששניכם תהיו מרוצים. אחרי שמצאתם את הזוית האהובה על שניכם, תתחיל לעשות את מה שעשית לבד אבל עם זוגתך, עכשיו המשימה קשה פי שניים כי אהובת ליבך שוכבת מולך אתה בתוכה והכל רומנטי מסביב אבל אל תגמור!!! תמשיך עם האימון, שפשוף - סף אורגזמה - עצירה - לחיצה. ככה 5-6 פעמים ואז שחרר. בשלב הזה זוגתך לא ממש סגורה עליך, אתם לא מתואמים מבחינה אורגזמתית בכלל, והיא מרגישה תסכול מסויים כי מצד אחד היא לא גומרת ומצד שני גם אתה לא, אל חשש! תרגיע אותה (ואת עצמך) זה רק שלב ביניים בדרך להצלחה. כמו בשלב הקודם עשו ככה במשך כשבוע, חשוב שבשבוע הזה תייצר סיפוק אוראלי לזוגתך שכן חשוב שהיא תיהיה מסופקת ורגועה ותתן לך להתאמן בלי לחץ. שוב אחרי כשבוע תרגיש שמשך הזמן בין סף לסף מתארך ואתה בפרוש שולט בשפיכה ומרגיש סיפוק בלא שפיכה, זה המקום לומר שהגעת לא לסף אורגזמה אלא לאורגזמה ממש, כן בפרוש כך! עכשיו אחרי שאתה שולט בזה תתחיל לעבוד על התאום עם זוגתך, תגיעו למצב שאתם גומרים יחד (או סמוך אחד לשני) כמובן שאתה גומר בלי לשפוך! והיא גומרת כרגיל (אורגזמה מחדירה) אפשר גם לשלב תנוחות שונות. אל תתייאש, השלב הזה קשה מאד וארוך מאד, מציאת התאום המושלם בינך לבין זוגתך יכל להימשך תקופה ארוכה, הכי חשוב שתדברו על זה כלומר אל תסתמך על הבעות פניה ושהיא לא על הבעות פניך, דברו אחד עם השני ושתפו אחד את השני לגבי מתי אתם מתקרבים ומה ואיך אתם מעדיפים. אתם מתואמים? הללויה, עכשיו כל שנותר לעשות זה להנות מהחיים ומהעבודה הקשה, תעשו סקס ואחרי 5 או 6 אורגזמות נטולות שפיכה תתמסר כולך לזוגתך, תתחברו אחד לשני בכל החושים ואז תגמור עם שפיכה, וואו, תרגיש כאילו אתה בגן עדן, כל הגוף שלך ירעד אתה תרגיש כמו אלוהים, כאילו מלאכים מרקדים סביבך, כאילו אין זמן ואין מקום אלא רק אתה והיא. אחי, אם אתה כאן, אתה מלך!

G.O.D

New member
חלק שביעי ואחרון:

אפילוג: כל מה שכתבתי לעיל פרט להיותו לקוח במקור מאיזה מאמר שאיני יכל למצא, הוא נערך ע"פ חוויות וניסיון אישי, כל פרט ופרט נוסה ונבדק. ההסבר המדעי לתופעה, בלי לפרט יותר מידי, הוא שאצל נשים בעת קיום יחסי המין משתחרר חומר בגוף שנשאר במחזור הדם במשך כ24 שעות פלוס מינוס, לעומת הגברים שאצלם החומר נשאר 3-4 שעות בלבד החומר הזה תפקידו, במילים פשוטות, לחרמן אותנו. לכן "טבעית" הגבר שואף להגיע לשיא מה שיותר מהר (כדי לא לאבד מהחירמון) והנשים תמיד מחורמנות פי 7... וכאן הטעות! כי כאשר אתה משתמש בטכניקת המולטי אורגזמה אתה מאריך בצורה משמעותית את זמן מחזור החומר בדם ונותן לך עוד שעות חירמון, כיוון שגוף הגבר לא בנוי לזה אתה חווה שיאים פיזיים ורגשיים שלא הכרת קודם וזה מעצים את החוויה עשרות מונים. אליכן הנשים יש לי לומר, תיהיו סבלניות עם הבן זוג שלכן, אולי בהתחלה הסקס יהיה קצת מוזר ואולי אפילו קצת מאכזב אבל בסוף, השיא יהיה יותר מכל דבר שחלמתן עליו... עוד טיפ קטן, כאשר אתם מבצעים מין אוראלי לזוגתכן, נצלו את התנוחה שלכם לתרגול כלומר שפשפו בסדין\מזרן ותפעילו לחץ, זה יחרמן אותכם אש... המון בהצלחה וקדימה לעבודה, G.O.D

G.O.D

New member
טעות בכותרת... שישי במקום שביעי...

השעה... אתם יודעים...

ליאן.

New member
ובכן, תודה על ההשקעה.

ולפי מה שקראתי, מדובר בעצם לא על המולטי אורגזמה כי אם על השהיית האורגזמה וגמירה ללא פליטה, דבר שמאוד מקובל ביוגה ומדיטציה בשילוב עם נשימות ספורות..
אני אחפש קצת חומר על זה.

G.O.D

New member
חן חן... ../images/Emo13.gif

צדקת בדברייך וגם אני, כלומר ה"מולטי אורגזמה" הגברית באה לידי ביטוי בכמה שיותר זמן להיות בתחום האורגזמה (כמו בגרף שהעליתי) כחלק מהעינין זה להשהות את השפיכה וכאשר השפיכה כבר מגיעה יש אורגזמה שחבל על הזמן... G.O.D

למעלה