מוקדש לכולכם......

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
מוקדש לכולכם......

בכל אחד מאיתנו יש את כולם, את השיכור בצומת, את העבריין שבכלא, את מלכת היופי, את השחצן בטלויזיה, את הזמר שממלא אולמות, את המלצרית בבית הקפה, את הילד הבוכה לסוכריה, את חולה הסרטן, את הנזיר הטיבטי, את מלכת אנגליה והנסיך צ´ארלס, את פועל הבניין העייף, את כולם. כולנו אחד-מוחלט, כמו בקומיקס כאשר יוצא השד מתוך הדמות המצויירת, פעם הוא מלאך, פעם הוא שטן, כל האנשים הם השדים שלנו, אלה הנמצאים בתוכנו, ומתי הם יוצאים? כל פעם שאנחנו נפגשים עם מישהו, אם הוא ביישן - הוא הביישן שבתוכנו, אם הוא שחצן - הוא השחצן שבתוכנו, אם הוא זמר - הוא הזמר שבתוכנו, אם הוא שחקן - הוא השחקן שבתוכנו, אם הוא בוכה - הוא הבוכה שבתוכנו, אם הוא שקרן - הוא השקרן שבתוכנו, אם הוא כועס - הוא הכועס שבתוכנו, אנו בוחרים מתי להתייחס לאדם אחד ולהתעלם מהשני - כאשר נוח לנו! אם הוא צוחק - הוא השד שצוחק בתוכנו, אם הוא רוקד - הוא הרוקד שבתוכנו. אפשר לגלות כל כך הרבה על עצמנו תוק כדי התבוננות ב"מראות" שלנו, באנשים הסובבים אותנו, מידי יום, מדי רגע, באוטובוס, בקפה, בדיסקוטק, בעבודה, אלא שאנו "שונאים" - הם אותם שדים/צל שקיים בנו שאנו פשוט מבזים לו ולא אוהבים => אנו לא אוהבים עדיין את עצמנו במלוא האמונה! כי הרי אז לא "נשנא" את נהג האוטובוס על כך שצעק עלינו, אלא נבין שהוא פשוט צל בתוכנו שאנו למדנו לאהוב - כי אם אנו אוהבים בראש ובראשונה את עצמנו - נוכל לאהוב את כולם!! מאוד נוח לנו לאהוב את אלה שעושים לנו טוב - אלה הצוחקים, אלה הכביוכול מאושרים - אנו רוצים להיות במחיצתם כי משום מה דווקא לידם - אנו מרגישים טוב !! אך נסו לשם שינוי לאהוב גם את השדים האחרים, את אלה הנמצאים בצל !! דווקא את השיכור שמקלל בצומת, דווקא את נהג האוטובוס הרגזן, דווקא את הילדה המעצבנת, דווקא את הבחורה שבוכה - לא לברוח מהם, להביט להם בעיניים ותוך כדי כך לגלות עוד משהו על עצמנו, לאהוב את עצמנו קצת יותר, לאהוב ולסלוח כי בסך הכל כולם הם אחד. מוחלט. מוקדש לכל מי שמרגיש כבר יותר טוב
ולכל מי שרוצה. מרגלית.

כל כך נפלא! ../images/Emo13.gif

את כל-כך נפלאה! אני מבטיח לקחת את זה לתשומת ליבי. תודה לך יקירתי!
זהו, אני עייף קצת, ואני חושב שאלך לי להטעין מצברים למחר. לילה טוב

Kaya

New member
תודה דיויד

הרגת אותי כבר עם החיבוקים האלה
מחבקת חזרה, אני.

סליחה...

אולי אני אשמע חצופה... ואני מתנצלת אם התפרצותי לפורום היא לא במקום.. יש לי בקשה ממך... אם תוכל אולי להעתיק את הקטע שכתבת לפורום שלי... אני מאוד אשמח.. "נסו לשם שינוי לאהוב גם את השדים האחרים, את אלה הנמצאים בצל".. תודה על זה. גם אם תבחר לא להעתיק.. תודה על מילותייך.. מורן.. מנהלת פורום נפגעי תקיפה מינית.

Kaya

New member
גוני יקרה - אין לי שום בעיה עם זה..

קודם כל - נעים מאוד
וברוכה הבאה לפורום שלנו. אין לי בעיה עם זה - את יכולה גם להעתיק לבד - אל תחכי לי, אם מצאת בדברים שכתבתי משהו שאפילו עשירית ממנו יכול לעזור למישהו - קחי, העתיקי, עשי כל מה שצריך ע"מ להפיץ את זה.... תודה שאהבת, אני.

קאיה כמה שזה נכון ../images/Emo23.gif

התרגשתי מאוד תקרוא את זה , יש הרבה מה להפנים. אני גם רוצה להעתיק את זה לפורום אחר בבקשה
רחל-נשמה

Kaya

New member
רחלי נשמתי !!!

את לא צריכה לשאול אפילו !!! פרסמי, הפיצי וכמו שרשמתי למנהלת פורום נפגעי תקיפה מינית - עשי כל מה שצריך ע"מ להחדיר באנשים קצת אהבה!! מי כמוך יודע לעשות זאת

קאיה-תודה מקסימה ../images/Emo24.gif

רוצה לאמר לך שאני קוראת את ההודעות שלך, ממש קוראת אותך מעבר למילים, גם את שורות הכאב שלך בדרכך המיוחדת להעביר אותן, אני מעריצה אותך באמת. אני גאה בך שאת לא בוכה על חלב שנשפך, או על מה שהיה ונגמר וממשיכה קדימה עם חיוך כמה שרק ניתן. במיוחד בימים כאלה שהאובדן הוא עצום, הכאב ללא גבולות, הדמעות יורדות ללא הפסקה, כאן נבחנת האהבה. אני מקווה שאהבה תעזור לנו ליבש את הדמעות, ולהמשיך מחדש את האור לראות המון אהבה לך יקרה
וזר פרחים לך לכניסת השבת
שבת טובה לך רחל-נשמה

deep ocean

New member
קאיה היקרה, זה כל כך נכון

די את כותבת דברים כאלו יפים אני מעתיקה את השיר למחשב שלי, להתסכל פה מידי פעם :) השארת אותי המומה המומה מהיופי של הדברים שכתבת

deep ocean

New member
ומעתיקה ברשותך את השיר

לעוד כמה פורומים שאני כותבת בהם. מה לכתוב בסוף. kaya?

deep ocean

New member
את יודעת איך קראתי לשיר שלך?

בכל אחד יש על משקל השיר של שלומי שבת-לכל אחד יש :)))))

קראתי ..

ספר לפני כשבועיים.. שממש נגע בי.. על אדם- סיפור אמיתי- שהיה לו פיצול אישיות של 24 איש. כמובן שנדהמתי. ואחרי שסיימתי את הספר. ישבתי וחשבתי.. ספרים עושים לי את זה.. הגעתי למסקנה שלכולנו יש פיצול אישיות..אנחנו יכולים להרגיש דברים שונים לגבי אותה סיטואציה בזמנים שונים. אנחנו , כמו שכתבת, כל כך הרבה דמויות, ובעצם כולנו זה אחד. הרבה מהעליות והירידות בחיינו תלויים באיך קמתי הבוקר. איזו דמות אני. ואני תמיד אמיתית. קשה לי עם מסיכות.. גם בפורים.. אז אני מנסה לאהוב את עצמי. לא תמיד הולך. אבל מנסה לקבל את הדמויות השונות שפועלות בי וכך מבינה יותר, אם לא עצמי, אז את העולם. אהבתי תודה..

Kaya

New member
היי קיפי ../images/Emo13.gif

בדיוק לזה התכוונתי !! כולנו כמו בנאדם אחד, יישות אחד, אחד מוחלט ש´מחולק´ לכל האנשים כאן ביקום !! כן, גם הזונה שבצומת וגם האיכרים בקטמנדו (איפה זה בכלל
) אני אלך איתך יותר רחוק - עלה לי ציור בראש של דמות, אדם גדול כשבתוכו כל האנשים....ממש קטנטנים כאלה... וכשכל פעם שאנחנו נפגשים עם מישהו המח שלנו מייד שולח אותות: טטרררר....טררממ.... אנחנו אוהבים אותו או שונאים אותו.... טוב, אני מקווה שהבנת
אם לא, תקראי את הפירוש שלי ל´מטריקס´ ואם לא ראית (אבוי לך!!) אז אל תקראי !!! כי זה סתם יהרוס.. אוהבת, אני.

אה.. אה.. לא ראיתי. סורי..

אנחנו פוגשים אדם. הרושם הראשוני מתחיל לפעול.. מה יש בו? מה יש בנו? האם יש קליק? הבעיה היא כך. הגישה שלנו משתנה בהתאם לאדם שאנחנו באותו רגע. קרוב לוודאי שאם אני ארגיש לא טוב, ואני אפגוש מישהו, אני אדבר אליו קצת בעצבנות קצת.. ואז גם אם יכלנו בהזדמנות אחרת ממש להתחבר , הגישה שלקחתי הרסה. אז מה עושים? אם זה אדם שהכרנו ואם אדם חדש.. מה עושים? כן, השלמתי עם עצמי. אני אמיתית. אבל להיות אמיתית זה לקבל את העובדה שלפעמים אני ככה ולפעמים אני ככה.. ונזכרת בשיר "אבל אני תמיד נשאר אני" אבל לא בטוח שהאדם שאיתו דיברתי ישלים איתי.. חושבת על ציור.. שכמה אנשים רואים בו דברים שונים. אנחנו הציור. אך בניגוד לציור גמור, שהצבעים בו התייבשו. לנו יש את היכולת וכן, גם את הכוח, לשנות ולהשתנות.. ואני מקווה שעדיין להמשיך להיות אמיתיים.. אני, אנוכי ועצמי

וואו, מדהים, נכון, אמיתי, מומלץ ל-

יישום מיידי, רגע רגע ודקה דקה, מרגע זה ואילך...!!!!! עזבו אתכם "טקסט יפה" וכאלה, עזבו אתכם "וואו נדהמתי" וכאלה, בואו נעשה את זה! בואו נחיה את זה! אני אוהב אתכם, את עצמי (= אתכם) ואת החלק הדחוי שבי, שמתגלה בכל פעם שאני רואה מישהו ברחוב ושופט אותו (את עצמי במצבו), בכל פעם שאני בז לתכונה או צורת התנהגות מסויימת (של עצמי, בעצם), בכל פעם שאני מרגיש עליון או מתנשא (על החלק הדחוי שבי, בעצם), בואו נודה על האמת: אנחנו מה שאנחנו ולא מה שאנחנו חושבים שאנחנו או מקווים שאנחנו או רוצים להיות או מעדיפים להיות כמובן - אנחנו גם כל אלה - אבל לא רק.

רק לילה

New member
נכון אבל אפקטיבי?????? ../images/Emo36.gif

את ניסחת את יותר יפה ממה שאני יכולתי אי פעם... אבל רק רציתי להגיד שאני בדיוק משתדלת להיות כזאת כל הזמן.. ולקבל את כולם כמו שהם ו"להתאים" את עצמי.... ותמיד שאני עושה את זה אז יש ביקורת כלפי... כי דיברתי עם ארס ו"כאילו למה את מדברת איתו" ודיברתי עם מישהו מבוגר ממני בהרבה.. אז "מה את נורמלית".. וכוכווכו אז מצד אחד אני יודעת שכמו שאני נוהגת זה הדרך הנכונה.. אבל קשה לי עם הבקורת ושאני מנסה להסביר את עצמי אז זה לא יוצא מוצלח כנראה כי אנשים לא מסכימים איתי ועושים לי פרצוף עקום... אז זה כל מה שרציתי להגיד.. יעה.

Kaya

New member
ביקורת ?!?!?! מה זה?????

גם כשאומרים לך שהחולצה לא יפה את רצה להחליף אותה ? כשאומרים לך שיתאים לך בלונד - את הולכת לצבוע??? יערה, קודם כל - נעים מאוד מתוקה. אולי אני נשמעת קצת אגרסיבית (אמרו לי את זה כמה פעמים) אבל אני ממש לא... אני רק באה להאיר לך משהו שאת כבר יודעת - אך את פשוט לא מודעת ... יש יצור כזה, קצת מעצבן, שקוראים לו ´אגו´. וע"מ שתוכלי להגיע למצב בו את יכולה לעשות מה שאת רוצה ולהתקדם קצת במודעות שלך כלפי עצמך - את צריכה פשוט לעבוד על ה´אגו´ שלך. ה´אגו´, לצערי, מניע את העולם, יכול להניע אנשים !! משהו שלא קיים, המצאה אינפנטילית - יכול להניע אנשים לעשות דברים אינפנטיליים !! אז הרי לך עיצה קטנה: עשי מה שאת מרגישה ! ולא מה שאחרים מכתיבים לך. חופש הבחירה !!!! את בוחרת בכל רגע נתון, אז תחשבי לעצמך רגע - למה את ´בוחרת´ לתת לאנשים להגיד לך מה לעשות? זה לא דבר רע ואני לא באה נגדך, אני באמת שואלת וגם כדי להכיר אותך קצת יותר - לפעמים נראה שההורים שלנו, המורים שלנו, הבוס שלנו, הרשויות, כל הדמויות האלה - בוחרות בשבילנו ויודעות מה טוב בשבילנו וכאילו לנו אין כלל צד בעיניין. הרי לך
הנתינה הזאת היא-היא הבחירה שלנו!!! אנו מתירים לאנשים אחרים להחליט בשבילנו. אנו בוחרים בשביל עצמנו בכל רגע ורגע ביממה, אז למה את בוחרת לתת לאנשים להשפיע עליך? או שאולי את לא מאמינה במה שאת עושה באמת...
אני.

למעלה