מוקדם

מוקדם

מוקדם בבוקר. מוקדם מאוד. מוקדם מידי.
בשקט בשקט בחושך של אשמורת אחרונה, אני מצטרפת אליך למיטה.
אתה ישן, אני נכנסת למיטה לאחר שפשטתי את בגדיי בדרך אליה, מקשיבה לנשימותיך השקטות, מרגישה אותן בצמוד לגופי.
מקשיבה, מריחה, מתקרבת אל הפה ומלקקת את השפתיים, הגוף שלך מתחיל להתנועע, משנה תנוחה וגם אני. מלקקת את השפתיים ויורדת עם הלשון לאורך הגוף. מנשקת אותו בעדינות, מרפרפת עם הלשון על הגוף החשוף.
נעצרת בפטמות ומלקקת סביבן, ממשיכה עם לשון רטובה על החזה ויורדת אט אט בעדינות ובשקט, ללא תזוזות רבות, מלקקת ומנשקת.
מגיעה אל המפשעה ומלקקת אותה משני צדיה, נוגעת ברפרוף עם הלשון בביצים ושוב אתה משנה תנוחה. אתה מהמהם מהנאה קטנה ושוב משנה תנוחה, הרגליים מעט נפתחות והזין הרדום נגלה לפניי. מעבירה עליו ליקוק קטן ואני חשה בהתעוררות.
אוספת אותו אל פי ומוצצת חרישות, מכניסה את כולו אליי, משחקת בו עם הלשון בתוך פי, עד שהוא מזדקף ומתקשה בתוכי.
הגוף שלך מתעורר אליי, הידיים מגיעות אליי ומלטפות את הכתפיים, כשהראש עמוק בין הירכיים.
ההתעוררות שלכם מעוררת אותי קצת יותר, הקצב שלי מתגבר, מלקקת את הזין במרץ מראשו הזקוף למטה למטה, עוטפת את הביצים בלשון רטובה וחמימה.
אתה מתנועע בנוחות ומכוון את הזין לתוך הפה, אני לוקחת אותו באהבה רבה ומוצצת. מוצצת כמו שאני יודעת. רעשי המציצה כבר נשמעים בחדר ואתה מתעורר..לא זה לא חלום, אני כאן, בהשכמה מוקדמת שכזו.
תופס את ידיי ומעלה אותי עליך, הזין חודר עמוק לתוך הכוס הרטוב שחיכה לרגע הזה, העיניים שלך פקוחות והשדיים מטלטלים מולך, אתה אוחז בהם בשתי ידייך ומניע אותי מעליך.
מתכופפת ונשיקה רטובה מעירה את שנינו לבוקר שכולו טוב.

yaron599

New member
יקיצה חלומית

להתעורר כל בוקר מחדש...ככה!! בדיוק ככה!!

מתכון בטוח ליום נפלא!!

למעלה