מוצ"ש

Carolin666

New member
מוצ"ש

עד כמה קשים לכן מוצאי השבת? כשכבר צריך להיפרד ואתן יודעות שהם חוזרים לבסיס, לתנאים הקשים, לשטח, לנשק ונוטשים לשבוע-שבועיים? החייל שלי חזר בבוקר יום שישי ומבוקר שישי עד ערב שבת היינו ביחד ומבחינתי מוצ"ש זה הכי קשה, כשצריך ללכת וזה עוד שבועיים קשים בלעדיו.. גם אצלכן זה ככה? כבר למדתן לתת לו ללכת או שזה עדיין קשה?

XxMidnightxX

New member
אממ...

כן המוצ''שים יכולים להיות קשים אבל מצד שני זה כל כך כיף כשהוא בבית סוף סוף... כדי להיות שקטה עם עצמי אני כמעט תמיד מכינה לו עוגיות... פעם היינו מבקרים אותו בשבתות שהוא סוגר..(עכשיו לא כי העבירו אותו לעובדה) ומדברים כמה שיותר בטלפון.. אין ממש מה לעשות חוץ מזה... אולי שתפי אותו באיך שאת מרגישה..נסי לא לחשוב על זה שהוא עוזב ביום ראשון... תחיי את הרגע.. תהני איתו..HUG מקווה שעזרתי קצת..^^

GrowingMadness

New member
ברור שזה קשה.

אבל מה אפשר לעשות?
לא יודעת, אני כבר דיי רגילה. זה מבאס את התחת ואתמול גם ממש בכיתי אבל אין ברירה ~>:

heilig

New member
קשה להגיד שהתרגלתי לזה עדיין....חחח

אנחנו כבר חצי שנה נפרדים ככה וזה קשה כל פעם מחדש... מזלי שאנחנו גרים רחוק ורגילים לא להיפגש לפרקי זמן ארוכים... אבל כשמדובר בצבא זאת פרידה טיפה אחרת... בכל מקרה, אני מעסיקה את עצמי כדי לקחת את הפרידה בפרופורציות (אני דרמה קווין, זה מורכב...חחחח) מנסים להתעסק בדברים אחרים

למעלה