מוצ"ש טוב לכולםםםם

שבוע טוב לכווווווולם../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

בהצלחה בפורום
יש לי ביום שלישי מבחן ענק במתמטיקה

יעל 13

New member
ערב...

היום בעזרת השם רוני תעלה לגמר!! בקשה תצביעו לה...
ביום שני אני עם הבצפר בסינמה סיטי..אנחנו הולכים לראות סרט ואז לעשות עליו עבודה נראה לי...וביום שלישי אני בחרמון עם חברה...יו מה אני הולכת לעשות לה...
איזה מפגרת היאא אתמול הייתי אצלה...והיא נרדמה..אז הערתי אותה
אז האהבלה עושה לי "אני חולמת?" ואני כולי על הרצפה חחחחח כמה צחקתיי איזה סתומה היאא והיה לה קול מוזר כזה

חחחחחח../images/Emo205.gif

מקווה שרוני תעלה
היא בטוווווח תעלה
אני אומרת שליאור ורונה לי לא יעלו
למרות שאני רוצה שליאור יעלה
לפחות שיהיה מישהו בגמר מפ"ת
כדי שראש העיר שלנו יקפוץ לבריכה

חחחחחח רעותתת ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif

סתם הית
תי בסוף אני לא יודעת עם רונה לי וליאור לא יעלוו שיהיה להם בהצלחהה

ב=ד=י=ו=ק מי שרציתי עלה../images/Emo110.gif

תמיד זה קורה:] טוב נו כמעט
שהוא הקריא תראשון אני כזה "שי שי שי שי שי" ואז הוא אמרר שי מזה שמחננוו
ואז רוני וגם מזה שמחננוו
ואור ומאיייה:]] הקטע שהוא אמר שהיה להן שווה.. והוא אמר שאז הקולות שבבית קובעים.. כנראה שאין להן יותר מדיי שכל
הרי השופטים דירגו את מאיה פחות אז היא צריכה יותר מהבית כדי להשתוות לרונה לי
הקיצר הולך להיות גמר מעולה

חופייי

New member
../images/Emo41.gifמדהימים שלי חזרתיייי

היה לי שבת סמינריון במכבים... נסענו כל השכבה והגענו למין מקום מוזר...ומסתבר ששם אנחנו אמורים לישון (אכסניה) המקום עצמו נורמלי אבל האוכל פשוט מזעזע!!! בערב שבת אף אחד מעט לא נגע באוכל ואז שעלינו לחדרים כולם גוועו ברעב...ואני וחברות שלי שהיו איתי בחדר לא כיבנו את המזגן וכל הלילה נשרפנו! באמתע הלילה בנוץת כיתה י"ב השתכרו ועשו מזה בלאגן והם היו בקומה שלנו ומזה נכנסתי להיסטריה...אחת באה אליי שיכורה מחבקת אותי ושרה "שלום וברכרה ניפרד בשמחה...." חחח ישר נזכרתי בכם..... נרדמנו רק בסביבות 3 או 4 בלילה ושוב עבדנו על חברה שלי שאי מהלכת מתוך שנה ואיכשהו יצא מצב שפתאום מלא מהקומה שלי ראו את זה...חחחח עשו לנו השכמה ב8 אבל אף אחת לא קמה....קמתי עם כאב ראש נוראי והרגשתי שאני עומדת להתעלף כי המזגן היה עליי וחברה שלי הרטיבה לי מגבת ושמה לי על הראש.... האוכל בבוקר היה הכי דוחה....הייתם חייבות לראות איך כולם בחדרים מחפשים מה לאככול וכולם אוכלות ממתקים.....אני לא יכולה לראות שוקולד שנה שלמה...גם השתיה היתה דוחה.... עשו לנו פעילויות מזה מעניניות..והיה מלא צחוקים!! והכי חשוב...התגעגעתי!!

חופייייייי

געגעתי אלייך שמחה שנהנת מהפעילויות שלקחו אותנו גם לשבת סמינריון האוכל היה מגעלי ואכלנו רק ממתקים והפעילויות היו מעניינות וגם אצלנו השתכרו אבל היה כייף..

למעלה