מוצ"ש בפורום

Dark Storm

New member
מוצ"ש בפורום ../images/Emo13.gif

סורי אבל יש יותר מדי שירשורים ארוכים פה.... מכיוון שאני הראשון כאן (כנראה) פתחתי את שרשור המוצ"ש !
טוב אני הולך לאכול, נחזור תכף....

shipper heart

New member
גיל ממתי יש שירשור מוצ"ש?! יש את

השירשור לפרק אבל בד"כ עומר פותח אותו חחח לקחת לו את התפקיד יא חתיכת פושע?! חכה חכה אני אתקשר למשטרה...אה רגע...אתה המשטרה חחח בכל מקרה תרי סתם שתדעי אני יודעת שעוד לא הגעת אל AYF אפילו אבל 812 פרק חרא...חח הדחקתי אותו כנראה כי ראיתי אותו אחרי שראיתי את AYF בפעם הראשונה ורציתי לראות איך נגמר כל הקטע עם הארם והכנפיים אבל האמת אין שם שומדבר מעניין... באד חוזר לפעילות מלאה ויש את כל הדברים שמובילים לאייס קווין ומלטדאון אבל זה חרא פרק...חחח אני לא הולכת לאמממ לראות אותו שוב בדרכים החוקיות....רק כשהוא יגיע ל
וורלד...אין לי כוח לחכות לו עכשיו... אוףףף רק שיסיים כבר עם אופנסיב אקשן אני לא מאמינה שהוא עדיין תקוע שם...

Dark Storm

New member
שרשור מוצ"ש!

זה יותר טוב מ"הפרק של היום" מעיין שדרוג :) שרשור מוצ"ש כולל את הפרק וגם מכיוון שבדרך כלל יש פה הרבה אנשים אז זה משלב גם מיני מפגשון.....

shipper heart

New member
שטויות זה לא שאמרתי איך היא מתה ולא

אמרתי מי ואתם ממילא תראו את זה ישר על ההתחלה של הפרק אז זה לא כזה משנה.. לא נתתי לכם פרטים ממה קרה או משו חח

הרמוני

New member
גל, אני חייבת להיות כנה איתך.....

זה מתחיל להיות מאד קשה לעקוב אחרייך....

Dark Storm

New member
אני אחזור ב 22:30

אני הולך לראות מטריקס 3 וחברים :) ביי בנתיים

shipper heart

New member
אההה ומה עם ג'אג?! פושטק שכמוך גיל

חיחי היום משמה מתה
*מי איז הפי (בויל LOL)*

meitali james

New member
גם אני ראיתי מטריקס 3 סרט גדול ../images/Emo45.gif

אני נותנת לו
תהנה..... נדבקתי מה
חבל"ז אני לא מפסיקה לשים את זה בכל הזדמנות

Dark Storm

New member
אני יותר טוב אבל החום לא עובר....

ומאטריקס 3 סרט בסדר אבל זה הרבה פחות טוב מהראשון.... לדעתי פספסו הזדמנות בסרטי המשך האלה.... אני אחזור אחרי "חברים"....

למעלה