מוצר פגום חלקית

מוצר פגום חלקית

הזמנתי לפני כשבועיים כ33 פריטים ממוכר . לאחד הפריטים הצבע מעט מקולף והעין (יש לו 2 עינים) נפלה האם יש לי מה להתלונן על כך (שאר הפריטים בסדר גמור)? האם אני יוכל לבל החזר או מוצר חלופי?

barakjan

New member
תשלח הודעה למוכר

אולי הוא יפצה אותך או יגיד לך לשלוח לו את הדמוי בחזרה ותקבל את הכסף בחזרה אני גם דייג! בהצלחה

לשלוח חזרה, לא משתלם לי

רק המשלוח חזרה יעלה לי יותר מהמחיר ששלמתי עליו יש עוד משהו שניתן לעשות

המוכר שלח לי את התגובה הנ"ל

dear friend ,As the negligence of staff of the above results, I am very sorry, please understand. If you have to buy my things I will give you a discount of the offer, and you get a lot of free gifts, you know what value of the gift, so I hope we can establish long-term relationship.best regards! הוא טוען כביכול שבגלל שהוא שם לי מתנות על קניה גבוה. משהו ביקש בכלל מתנה? הוא טוען שיתן לי הנחה, אך עקב הרמה הירודה של המוצרים ספק אם אזמין ממנו שוב האם בכל זאת כדאי לי לתת לא פידבק שלילי? האם ובמידה ואתן לו פידבק שלילי על המוצרים הנ"ל, הוא יכול לסרב למכור לי בפעמים הבאות? אני די אובד עצות והייתי מעונין לשמוע את דעותיכם עידן

ozitex

New member
תשמע

העניין פשוט. קנית 33 פריטים. אחד לא תקין. סך הכל אני לא רואה למה אתה צריך לתת לו שלילי. על פי מה שאתה מספר, הוא די בסדר ואם איכות המוצרים שלו אינה מספיק טובה למה אתה מודאג שהוא לא ימכור לך בפעם הבאה? פשוט אל תקנה ממנו בפעם הבאה. סגןור את העניין, תן לו חיובי הוא בסך הכל בסדר ומנסה לעזור ולהיות נחמד. כוונתו טובה.

אני אסביר לך

אני לא מזמין ממנו את אותם מוצרים. עד עכשיו הזמנתי ממנו מוצרים שונים והכל היה אחלה, הייתי מרוצה . עכשיו עליתי רמה הלאה והזמנתי מוצרים אחרים שחלקם היו סבבה ומעטים היו קצת דפקטים (צבע מקולף, עינים שירדו וכו..) ככה שלהפסיק להזמין ממנו , זה לא בא בחשבון לפחות לא כרגע הוא הציע לי בהודעתו לעשות לי הנחה, הקטע הוא שאני הולך על המוצרים שלו במכירות פומביות האם לאחר שזכיתי ב X מוצרים הואי כול לשנות את הסכום?

barakjan

New member
כן הוא יכול לשנות את המחיר

אפילו במכירה פומבית רק אל תשלם מייד תגיד לו שישלח לך חשבונית עם ההנחה

ozitex

New member
אם להפסיק לקנות ממנו לא בא בחשבון עכשיו

נסה לסגור איתו על פיצוי כלשהו נניח בהזמנה הבאה. כשמנהלים יחסי קונה-ספק לא עושים רעש מיותר ולא נותנים פידבקים שליליים. עושים הכל בנועם. בהצלחה

למעלה