מוצר מזוייף

• פותח הנושא h280
  • פורסם בתאריך

trilliane

Well-known member
מנהל
בקצרה

1. הכול בסדר, אין צורך לעשות דבר.

2. אין קשר ל"זיוף"; OEM זה לא מותג, אבל לא כל מוצר שאינו ממותג הוא "זיוף". קרא בוויקיפדיה:
https://he.wikipedia.org/wiki/OEM

trilliane

Well-known member
מנהל
מה הקשר? לא שאלת על פידבק... תשאיר מה שנראה לך

איביי לא חושבים כלום; השארת משוב היא רשות ורוב הקונים לא משאירים. אין "דירוג" לקונה; קונים יכולים לקבל ממוכרים רק משובים חיוביים. יש מוכרים שמשאירים משוב לקונה רק אם הקונה משאיר קודם.

trilliane

Well-known member
מנהל
אפשר. אם מבחינתך זו חוויית קנייה חיובית, למה לא?

באופן אישי אם המוצר לא היה כמתואר זה לא חיובי, אלא אם המוכר באמת הצליח להוציא אותי מרוצה בכ"ז.

liranmelzer

New member
אם הזמנת מוצר מקורי וקיבלת זיוף, למה להשאיר פידבק חיובי?

לדעתי צריך גם לדווח על מוכר כזה לאיביי וגם לתת פידבק שלילי, כדי שקונים אחרים לא יפגעו.
זה כמובן במידה ויש הטעיה בליסט.
מוכרים עובדים בשיטת מצליח - יתלננו - נזכה, לא יתלוננו - הרווחנו. אין מה לפרגן למוכר שזיכה אותך על משהו שלא הזמנת.

h280

Member
מוצר מזוייף

היי,יצרתי קשר עם אחד המוכרים באיביי בקשר לפריט ושאלתי אותו דרך המייל של איביי אם המוצר מקורי, והוא ענה כן.
לאור תשובתו הזמנתי את המוצר ושקיבלתי אותו התברר שהוא מזוייף.
פתחתי קייס בפייפל בדרישה לקבל את כספי חזרה,אבל האם אני גם מחוייב לשלוח לו את המוצר חזרה?כי אם כן זה כבר יוצא עלות המוצר.
כמו כן אם המוכר שיקר ונתן מידע שיקרי מטעה ולא נכון מדוע עליי לשאת בהוצאות מיותרות בגין כך?

אודה לתשובתכם

בתודה מראש

Amiram_e

New member
אני הייתי משאיר ניטרלי

עם הטקסט של "מוצר לא כמתואר (ניראה כזיוף) בוצע החזר על ידי המוכר"

trilliane

Well-known member
מנהל
הגבת לי ולא לו; כפי שציינתי, באופן אישי אני לא משאירה חיובי

במצבים כאלה, אבל כל אחד וחוויית הקנייה שלו.

trilliane

Well-known member
מנהל
לפי כללי איביי אין צורך להחזיר מוצר מזויף

לא יודעת מהי המדיניות של פייפל בנושא. בכל מקרה אם המוצר אינו כמתואר עלויות ההחזרה הן על המוכר (אם הוא מעוניין לקבל בחזרה את המוצר).

Counterfeit items
If a buyer suspects that an item is counterfeit, and there are strong indicators that the item is counterfeit, we don't require the buyer to return the item to the seller. The buyer agrees to cooperate with us to ensure the proper disposal of the item. In such instances, we refund the buyer for the full cost of the item and original shipping, and the seller reimburses us for the refund. The buyer may not sell the item on eBay or elsewhere.
http://pages.ebay.com/help/policies/money-back-guarantee.html#description

למעלה