מוצרי everyday minerals

ממישלי

New member
מוצרי everyday minerals

אני עושה הזמנה מ- iherb לרגל ה- 10% הנחה
אשמח לשמוע המלצות על מוצרי everyday minerals ששווה לנסות. לא מכירה את מוצרי החברה ואין לי אף מוצר שלהם.
אני לא מתעניינת על משהו ספציפי, אלא אם יש איזשהו "מוצר דגל" או משהו שכדאי להתנסות בו. (יש לי עור מעורב- שמן)
תודה

חברה נהדרת

מברשות טובות
צלליות, למי שאוהבת אבקות גם טובות, סמקים וכ"ו

shmamz

New member
המייקאפ שלהם

נפלא...
אני משתמשת בו המון ותמיד מקבלת מחמאות על העור שלי כשאני איתו. והוא גם אחלה לשים מעל BB CREAM או לחות עם גוון כדי לתת עוד כיסוי ולקבע.

ממישלי

New member
באיזה גימור המייקאפ שלך?

אני רואה שיש כמה סוגים מאט/סמי מאט... אני זוממת על המאט לימי הקיץ הקשים.
אוף עכשיו אני מבינה למה זה מבאס שהם הפסיקו לשלוח לארץ! באתר שלהם יש אפשרות לקבל חבילת דוגמיות לפי בחירה בעלות המשלוח בלבד!

shmamz

New member
לי יש גם וגם

אני אוהבת יותר את הסמי מאט בגלל שאני אוהבת מראה יותר מואר של העור.
מאוד קל להתאים גוון שם... אני ישר קלעתי על ההתחלה.

גליS

New member
אני במקומך לא הייתי מזמינה ואפילו לא סיכה מהם

הם חברה של חולירות שלא הסכימו לשלוח לישראל.
הם לא שווים שתקני את המוצרים שלהם.

אני יכולה לומר לך שהייתי לקוחה הכי טובה שלהם מישראל, והייתי קונה באלפי דולרים (כן)
והם לא ממש העריכו אותנו..

ממישלי

New member
אבל עכשיו יש שוב אפשרות להזמין מוצרים שלהם

אז למה לא?
אני מניחה שההחלטה להפסיק לשלוח לישראל נבעה ממניעים עסקים כלכליים ולא מסיבה אחרת.
לדעתי, אם את אוהבת את המוצרים שלהם והם שימשו אותך בעבר, אין סיבה "לשמור טינה". אלא אם כן, אני מפספסת משהו...?

גליS

New member
מי שלא מכבד את הכסף שלי לא ראוי להרויח ממנו

תראי כל אחת תעשה כראות עינה. לכסף שלח הם לא ראויים. התחננו אליהם שלא יפסיקו לשלוח לארץ הם סירבו. בזה זה נגמר. יש עוד הרבה חברות שאי יכולה לרכוש מהן

דידו24

New member
בדרך כלל שחברות מפסיקות "פתאום" לשלוח לישראל

זה לא ממש ממניעים כלכליים, כי עלות המוצר הוא אותו עלות ואנו משלמות יופי על המשלוח.
אלא בגלל "תקריות". שמתקשר נפלא עם שמנו הטוב בחול

מה קרה להם? ההיצע שלהם באתר

חצי ממה שהיה להם
היו להם מלא סמקים מהממים
הם צימצמו את הקולקצייה ביותר מחצי.

עינב ג ל

New member
גלינה

אני הראשונה להעיד שגלי השקיעה את מיטב כספה במוצרי החברה ויש לה את האוסף הכי מפואר שלהם שנתקלתי בו אי פעם, אבל אני מנחשת שהשיקולים להפסיק לשלוח לארץ היו תקלות עם הדואר, ועל זה אי אפשר להאשים אותם... לא בגלל שהם לא חובבי ישראל.

לי חבל שהם הפסיקו לשלוח לארץ. אחרי הפסקה ארוכה לאחרונה חזרתי למייקאפים שלהם ואני מאוד מרוצה (אגב, גלי, על זה רציתי לדבר איתך. אני אתקשר...)

למעלה