מוצרי Antispam

OmerSE

New member
מוצרי Antispam

היי, כיום אנו משתמשים ב eSafe gatweway 5 שכולל מודולים של אנטיספאם וApplication Filter. הארגון מונה כ 60 עובדים. אני דיי מאוכזב מהיכולות שלו כמוצר אנטיספאם ואני שוקל להחליף אותו במוצר אחר. ישנם מוצרים של Mailfrontier, Mimesweeper, baracuda, commtouch, brightmail ועוד. למישהו יש המלצה או דעה על אחד מהמוצרים אני אשמח לשמוע.

טופי

New member
מה עם Trend Micro

אני עובד עם המוצרים של Trend Micro. יש להם את ה IMSS שמסנן מיילים לפני שהם מגיעים מבחוץ לEXCHANGE, ויש לו אופציה של SPS (Spam Protection Solution) וזה עובד טוב מאוד לטעמי.

אריק ח.

New member
ההתרשמות שלי מטרנד קצת שונה

מותקן interscan viruswall ב gateway שמסנן גם ספאם כמו כן גם scanmail מופעלת האופציה של הספאם. אני מניח ששניהם מבוססים על אותו מנוע ולכן מה שעובר את ה - gateway עובר גם את ה - scanmail. המון ספאם עובר אצלי ושניהם מכוונים על HIGH. לעומת זאת במוצר של CA שרץ אצלי secure content manager מודול הספאם עובד מעולה ( אמנם לוקח הרבה זמן לקנפג ).

טופי

New member
יש הבדל מהותי בין הסינון של SMEX

Scan Mail for Exchange, לבין הסינון של הSPS. הSPS זה שירות לInterScan Message suite, שיושב בGATEWAY, ומסנן לפני הEXCHANGE. בנוסף בIMSS 5.7 יש לך אופציה לתת למשתמשים ממשק לניהול הספאם שלהם.

למעלה