מוצרי חשמל - מבצעים ? !

דורי56

New member
מוצרי חשמל - מבצעים ? !

הלטויזיה שלנו עושה בעיות (עובדת כבר 9 שנים) התחלנו לחפש ראינו שיש מבצעים- קונים מוצר והמוצר השני ב 50% הנחה מזמן אני רוצה מיקסר נורמלי שמחתי מאוד שסוף סוף אקבל את המיקסר החלומי שלי. הילדים שלי קנו לפני שבועיים טלויזיה 37 סימונס ושילמו 4.270 ש"ח. הלכנו לראות את אותה הטלויזיה המחיר 5.300 אמרתי מה עם הנחה אמרו טוב תשלמי 4800 על מזומן ומה עם המיקסר לא זה לא המוצר השני רק בקניה מעל 5500. בסוף קנינו מאותה חנות שהם קנו במחיר שהם קנו וללא המיקס . זה רק מראה שלא תמיד המבצעים הם באמת מבצעים! שבת שלום!

זה מרגיז ../images/Emo46.gif

אם יש משהו שמחרפן אותי זה אי אמת בפרסום ! תכתבי איפה זה היה נשמת. חשוב שנדע כולנו. וחוץ מזה מה שלומך ? התגעגעתי !

דורי56

New member
זה היה ב

שקם אלקטריק. את הקניה עשיתי ב א.ל.מ. מוצרי חשמל אני פה תמיד קוראת בשקט. אני בסדר. איך את מרגישה? המון
שבת שלום

noa555555

New member
רק שתדעי, שאם הם לא כתבו את זה בצמוד להודעת

המבצע, מדובר בהונאת הציבור ושקר בפרסום, שעליהם הם יכולים להתבע. שילוט תקין או פרסום תקין למבצע היה צריך להיות: מוצר שני בחמישים אחוז הנחה, בקניה מעל 5500 שח. אם לא היה כתוב, יש לך קייס גדול לקבל מוצר שני בחמישים אחוז הנחה. האם היה כתוב במקום כלשהו שרק בקניה מעל 5500 שח הוא תקף? אם לא, לכי ודרשי את זכויותיך. צלמי את השלט קודם לכן. ואני רצינית מאוד. אם זה היה כתוב בצורה לא בולטת בכלל, עדיין יש קייס. איכס.

דורי56

New member
לא היה כתוב

כשאמרתי למוכר אמר לי הרי ברור שבקניה בסכום מלא. לי אין כח להתחיל עם דברים כאלה (החוק ידוע לי עבדתי ברכש 20 שנה במפעל גדול) הלכתי לחנות אחרת בלי הטובות שלהם .קניתי נהנתי משרות מקסים וזהו .הם הפסידו לקוחה.

noa555555

New member
בכל אופן סוף סוף הצלחתי להגדיל את המודעה הזו.

כתוב שם למטה שזה לא כולל כפל מבצעים (אולי ההנחה שקיבלת נכללת בזה?) ושזה לא כולל מחלקת טכנולוגיה. מה זו מחלקת טכנולוגיה למען השם? כל החנות יכולה להכלל תחת "מחלקת טכנולוגיה". פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ובכל אופן המבצע היה עד 14.7 או עד גמר המלאי. והעיקר? העיקר שתהני ממה שרכשת במקום אחר ועם שירות מקסים מבלי לחשוב על זה יותר. זה הכי חשוב.

noa555555

New member
הנה הודעת המבצע באינטרנט:

נסי להגדיל את התמונה ולהגיד לי מה כתוב שם, אני מנסה לעשות את זה גם. עכשיו נראה אם הם לא כתבו בסדר או שלא קראת טוב.

דורי56

New member
אני מבינה אם

נותנים הנחה על המוצר הראשון אי אפשר לקנות מוצר שני ב 50% . אבל.... למה לעלות את המחיר ( המחיר הרגיל היה בין 4800 -4400). ואז עושים מבצע ? גם את המוצרים הזולים יותר הם העלו את המחיר.

noa555555

New member
הבדיקה הזו מחוייבת מאיתנו, כצרכנים, לבדוק

את מחיר השוק האמיתי, לפני שמחליטים מה מבצע ומה לא. רמאויות כאלה תמצאי למרבה הצער בכל רשתות השיווק, כולל סופרמרקטים למיניהם ואיפה לא. וגם עלינו כצרכנים יותר נכונים - להתלונן כשאנו מרגישים כשמרמים אותנו, אם זה היה קורה בארה"ב הרשת היתה סובלת מחרם צרכנים. פה יש לנו בעיה לארגן כאלה דברים כי אנשים טומנים ראש בחול וממשיכים להיות הקורבנות בשקט, אז למה שהחברות לא ינצלו את זה? או בכלל סוחרים? למזלך באופן חריג ידעת את המחיר. אם לא היית יודעת איך היית מגיבה? זו טכניקה הכי עתיקה בעולם: להעלות את המחיר כדי להוריד אותו...או לתת לך הנחה של כמה שקלים כדי להמנע מהמבצע שהוכרז עליו (ופה היתה חובתם לציין שהמבצע אינו כולל כפל מבצעים והנחות, את בטח יודעת את זה כמוני, והם לא עשו את זה , אז שוב, אני יודעת שאין לך כוח, אבל יש לך קייס). הם מעלים מחירים עכשיו כי לפני החגים הם כנראה יעשו מבצעים נוספים שיאלצו אותם להוריד מחירים, אז לפחות יוכלו להגיד: הנה אתם רואים, לפני חודש היה מהמחירכך וכעת הוא נמוך, מה אתם רוצים? כשבפועל אין שום מבצע ולא בטיח והכל אחיזת עיניים.

למעלה