מוצרי חשמל: חדש או ישן?

momi2004

New member
מוצרי חשמל: חדש או ישן?

אני צריך לרהט דירה ריקה במקרר, מיקרוגל, תנור, כיריים וכו'. האם כדאי ללכת על משומשים ואז איך הכי כדאי ונוח לבצע את ההובלה? למשל של מקרר. נראה לי שרק בשביל הטירחה בעניין, עדיף כבר לקנות חדש ושיביאו לך אותו הביתה, לא?

3niva

New member
אני קניתי חדש

ברעננה בחנות עודפים ויצא יחסית למחיר חדש מאוד זול מקרר ב 1700 מקרר טוב וקניתי גם תנור אם כיירים ומכונת כביסה לגבי מקרר אם אתה קונה מקרר אם מקפיא אם קרח (דורש להפשיר פעם בחצי שנה ולא מאילו שלא דורשים זאת אז המקרר זול יותר ולפי דעתי שווה את זה מה שכן אם זו הדירה השכורה הראשונה שלך והולכות להיות הרי עוד אחריה אם תקנה את המכשירים ( לא משנה אם חדש או משומש ) אז מאגר הדירות יצתמצם לדירות ללא ציוד חשמלי זה היתרון הוא שהן יכולות להיות במעט יותר זולות ולך יהיה ציוד שלך. החסרון בציוד משומש שאין לך אחריות עליו ויכול להיות שיתגלו תקלות אחרי זמן קצר. לגבי מכונת כביסה אם לא יכבסו לך בבית אז בהחלט כידאי מהכיוון הכלכלי זה יותר זול מלשלם למכבסות ולא נראה לי שתמצא מכונת כביסה משומשת טובה עדיף לקנות חדשה בהצלחה

Benjamin Turner

New member
את מדברת על מקרר בלי no frost?

לדעתי זה סיוט (מספיק שלא סוגרים היטב את דלת המקפיא וכל התא מתמלא קרח, וגם אם סוגרים אותה היטב צריך פעם בכמה חודשים להוציא את כל המצרכים, להפשיר, לייבש... סיוט), ועדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות מקרר עם המערכת הזו, מה גם שרוב המקררים היום מגיעים אתה.

3niva

New member
ההבדל היה של 1000 ש"ח

לי הוא לא עושה בעיות בכלל וההבדל היה של 1000 ש"ח בערך בינו למקררים אחרים ואם כל ההוצאות של מעבר דירה שכולנו מכירים זה הבדל משמעותי אצלי המקרר עובד מצויין וכשמדובר על מקרר חדש אפשר להפשיר אותו גם פעם בשנה וכשעוברים בין דירה לדירה עושים את זה בכל מקרה אני ממליצה

Benjamin Turner

New member
בדירתי שני מקררים (אחד שלי, עם no

frost והשני של הבלבית, ללא no frost). אני רואה היטב את ההבדלים ביניהם, ולדעתי הם משמעותיים-המקרר שלו מייצר קרח בכמויות. כמובן שזה ענין של סדרי עדיפויות, אבל אני לא רואה את עצמי קונה מקרר no frost. מה שכן, שלי חדש ושל הבלבית ישן-אולי מזה נובעת הבעייתיות. עדיין לא נתקלתי במקרר חדש ללא no frost.

לגבי מקרר

בהרבה דירות שכורות שמגיעות בלי מקרר באדיבות בעל הבית, קיים מנהג של לקנות את המקרר מהדיירים הקודמים, ולמכור אותו אחר כך למי שיבוא אחריך. זה חוסך המון כאב ראש והמחיר בדרך כלל אטרקטיבי. שווה לבדוק את זה.

momi2004

New member
קודם כל תודה לכל המגיבים

1. בדירה אין מקרר בכלל, הוא של הדיירים הקודמים והם לוקחים אותו איתם. 2. ברור שרק מקרר עם No Frost. עברו הימים של הישנים יותר. 3. התלבטתי פשוט אם מישהו יודע על דרך זולה ומהירה לקנות מקרר משומש? כי מה שמטריד אותי יותר זה עניין ההובלה כשקונים מקרר משומש ממישהו מהבית שלו.

ההובלה היא אכן בעיה

לפעמים ההובלה תעלה לך יותר מהמקרר עצמו... מה שכדאי אולי זה למצוא מישהו עם רכב מתאים ולהעביר את המקרר בעצמך. בכל מקרה, מה שניסיתי להגיד בהודעה הקודמת, זה שאם כשתרצה לעבור לא יהיה לך צורך במקרר, אני בטוחה שהדיירים שיבואו אחריך ישמחו לקנות אותו ממך (או אפילו בעלי הבית, שמקרר בדירה יאפשר להם להעלות קצת את מחיר שכר הדירה...)

למעלה