מוצרי באפי

BabyBlue

New member
מוצרי באפי

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מוצרים הקשורים לסדרה, לא משנה איך, כל מוצר נילווה. אפילו לא בארץ. ראיתי שבאמזון הם מוכרים שרשרת של חנית כזאת שהיא רוצחת איתה ערפדים... שחכתי איך קוראים לזה.

יש את amazon.com ויש

אתרים כמו blackstar.co.uk יש טונות של מארצ´נדייס של באפי באתרים האלה. בכלל יש כל כך הרבה מארצ´נדייס שקשה לבחור מה רוצים.

sour girl

New member
באמת???

כי חיפשתי באמאזון ואין שם...יש עד העונה השנייה... מה יש על זה? יש הערות של הכותבים סצנות שחתכו וכאלה? בבקשה לספר כל פרט קטן...עד שאני אשכנע את אמא/אבא לקנות לי... מצאתי בחנות של הbbc cult או מה שזה לא יהיה....עדיין צריך לשכנע ... באתר יש גם המון ראיונות וכאלה..נחמד כזה... **********************************************************************

t i n k

New member
הסכין של פיית

אני לא יודעת איפה בדיוק אבל נראה לי שבאחת מחנויות הנשק בת"א אפשר לקנות סכין כמו שהייתה לפיית, זאת שהיא קיבלה מראש העיר ובאפי תקעה לה אותה לבטן...

resputin

New member
... הסכין של פיית´

א. קוראים לחנות "לגבר", והיא נמצאת בכל מקום כמעט בארץ, ב. קוראים לסכין "wolf", והיא עולה 90 ₪ <כן כן, זהו.> ג. יש לי אותה <^^>, וכן את הסכין של באפי שמצורפת בתמונה:

פיית

New member
הנה תמונה של הסכין...

GO FAITH

resputin

New member
דיזינגוף, סנטר.

יש 2 חנויות, אחת "לגבר" בחלק הישן של הקניון, וחנות די אנונימית, צמודה לחנות "טרייבל טאטו" בצד החדש של הקניון <קומה שנייה>..

איפה אפשר להשיג את הסכין הזאת באזור

של בני ברק רמת גן יש אולי בקניון איילון או באזור הזה בקיצור איפשהו ברמת גן בני ברק

resputin

New member
יש בקניון אליון, וכמעט בכל קניון

כל חנות שאתם רואים שיש בכניסה שלה או בפנים סטנד עם סכינים או חרבות, סימן שהם עובדים עם "לגבר" או עם המשווקים שלהם, פשוט תבקשו את הסכין "wolf", ומקסמום תביאו תמונה והכל יהיה בסדר. זה לא בחנות "טרייבל טאטו", אלא בחנות עם הסטנד חרבות שממש קרובה אליה.. יש שם ספסל קרוב שהפירסר מעשן עליו בדר"כ, זה יראה לך שאת מתקרבת..

איפה אפשר להשיג את הסכין הזאת באזור

של בני ברק רמת גן יש אולי בקניון איילון או באזור הזה בקיצור איפשהו ברמת גן בני ברק

למעלה