מוצרים מגנטיים???

אליזבט3

New member
מוצרים מגנטיים???

האם מישהו שמע או ניסה מוצרים מגנטיים להקלה על הכאבים והתגברות על התשישות? מדובר על רפידות בנעליים, שרשרת, צמיד, רצועות למפרקים וכן ערכת שינה הכוללת מזרן כרית ושמיכה. חשוב מאוד אם מישהו נתקל או ניסה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם מנסיון. תודה!

dorgad

New member
לא ניסיתי אישית, אך מדברים ששמעתי

מיותר מאדם אחד שהתנסה - בבל"ט! למעט, אני חייבת להודות, אישה אחת (להערכתי בת 60+), שבאחד מכנסי עמותת אס"ף התעקשה להכריז שוב ושוב בקולי-קולות שהחגורה המגנטית שלמותניה סייעה לה עד כדי הצלה. דור

ayelet102

New member
היי

לשאלתך אני אישית לא ניסיתי לא כל כך מאמינה בכך אבל מישהו מהעבודה שלי מתעקש שזה עשה לו פלאים בעיקר ספידה לנעליים וחגורת גב אז אולי תתחילי עם משהו קטן ותראי איך את מגיבה בכל אופן יש המון חברות שימי לב אם החברה אמינה יצאו המון חברות עם חיקויים זולים ולא שווים בהצלחה נשמח לשמוע אם עזר לך

IRISEL2

New member
שמעתי על מיטה מגנטית....

לא הימליצו לי עליה במיוחד, אמרו לי חבל על הכסף! לידיעה.

מיטל מק

New member
לי יש חברה שישנה על מזרן מגנטי

והיא מאושרת מאוד . היא אמרה שזה שינה לה לגמרי את השינה ויותר מזה ..קל לה לקום בבוקר. היא כל כך מאושרת ממנו שכאשר מצבי החמיר היא נורא התעקשה שהקח אותו לניסיון. אני לא לקחתי כך שאיני יכולה להמליץ אישית אבל שווה לנסות , מה כבר אפשר להפסיד? להחמיר את המצב זה לא יעשה. אולי תפסידי קצת כסף.. אבל שמעתי שהחברה נותנת את המזרונים לניסיון של שבוע לפני קניה . תבררי.. דרך אגב, לא מדובר במזרון ענק . זהו מזרן דק ששמים על המזרן הקיים. בהצלחה והמון בריאות

IRISEL2

New member
לי רמאטולוג אמר שחבל על הכסף!

זה כנראה מאוד אישי!

IRISEL2

New member
תיקון טעות...

זה לא היה רמאטולוג, זה היה אורטופד!

מיטל מק

New member
אני לא ניסית מכוון שלא היה לי

נוח לקחת ממנה. הרי לא מדובר ביום יומים והיא לא יכולה בלי. אני כן ניסיתי צמיד מגנטי. הלכתי עם הצמיד מספר שבועות. אני יכולה להעיד שהרגשתי זרמים ביד לכיוון הצמיד אבל זה לא גרם לי לחוש טוב יותר . זה מאוד אישי צורת התגובה של הגוף.. יום טוב מיטל

ניסיתי

מוצרים של חברת "ניקן". הם לא עזרו, עולים הרבה ולדעתי די חאראם. אבל אני ממליצה בכל זאת לנסות- כמו אצלי, אני מניחה שייתנו לך להתנסות במוצרים לפני הרכישה. לנסות ולראות, כי כל אחד מגיב שונה. אני יכולה לקשר אותך עם איש מכירות של ניקן בהצלחה!

IRISEL2

New member
אליזט 3....שלחתי לך מסר.

שבת שלום קסומה בריאה מלאת אור ומבורכת איריסל'.

למעלה