מוצרים לבית

Noaal

New member
מוצרים?

ריהוט? כלי מטבח? אוכל? חומרי ניקוי? מוצרי חשמל? אנא הייה ספציפי יותר, ואגב זה מאוד תלוי בדירה אליה אתה נכנס, ייתכן ויש בה חלק מהדברים.

מותר לי

New member
מה ז"א מוצרים?

זה דיי משתנה מאחד לשני... אצלי מוצרי חובה הם: סוכר, מלח, שמן זית, שמן קנולה, קמח, ביצים, ירקות ופירות, נסקפה, חלב, יוגורט, לחם, תבלינים, אבקת אפיה, ניר אפיה, דבש, מרגרינה, קקאו, עוף קפוא, רסק עגבניות, קיטניות... לא קונה שימורים, גבינות למיניהן (רק רגילה או קוטג), פירות מיוחדים או יקרים, משקאות קלים ומוגזים, דגני בוקר, עוגות, מנה חמה...

מותר לי

New member
ואם בכלי מטבח...

פינג`אן, כפית, כוס, צלחת. כל השאר זה מעבר למינימלי. (כן, חייתי כך שבועיים!)

תשמע

מה שהכרחי ממש זה מיטה ומקרר . כירים אפשר לוותר וגם שולחן מטבח וגם TV. מה שחשוב זה לקנות את הדברים הכי הכרחיים להתחלה (צלחות סכום, מגבות סדינים). עם הזמן קונים עוד ועוד. יש חנויות של הכל ב 1$ זה מאד נוח. קערות וכל מיני שטויות למטבח. מכשירי חשמל - אני ממליצה על המכשירים מהדיוטי פרי שהם במבצעים מאד נוחים בדרך כלל. אני השבוע קניתי תאורת חירום וראדיאטור. לפני חודש קנינו תנור לאמבטיה ושואב אבק. כל חודש קונים משהו אחר...

מותר לי

New member
אוקי...

פינג`אן, כירה, צלחת, כפית, כוס, שולחן, כסא, מיטה, ומשהו לתלות או להניח בגדים. כל השאר (טלויזיה, מחשב, ארון וכו) זה מעבר למינימלי ביותר. וכמו שציינתי- חייתי שבועיים בצורה כזאת, לשבת על המיטה, למרוח את השוקולד עם כפית ולאכול בקצה השולחן... לא צורה לחיות כך שנה אבל כן צורה התחלתית.

למעלה