מוצרים ביתיים

parrparr

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo31.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

לא מכיר באופן אישי-אז יש אפשרות שאני טועה!!! פרפר
א.ש.<a message in a bottle>

א פרח

New member
אממממממממממ

מיכחולים, מתפחות, משקאות, מאכלים, ירקות, בקבוקים (רק להקפיד שיהיו נקיים מאוד) וכ"ו אין סוף לרעיונות. הטוש של המיקלחת.

amazone

New member
מכירה את האגדה האורבנית של הטקילה המקסיקנית

והבחורה שנאלצה לעבור ניתוח בגלל תולעת שמצאו לה ברחם?

amazone

New member
כשנוצר מצב

בו כאבי הבטן נגרמו בגלל שהתולעת חדרה בסופו של דבר לרחם של ילדה בת 20 והתחילה לאכול אותו - אני לא חושבת שלילדה שינה הרבה שהיא לא עצרה לקרוא את התוית של הבקבוק

א פרח

New member
בכל מקרה מה שאמרת זו שטות מוחלטת

כיוון שהתולעת המדוברת שבאה בתוך בקבוק המשקה, מתה מזמן האלכוהול הרג ושימר אותה. אז את יכולה להכניס את הסיפור הזה תחת הקטגוריה של "אגדות אורבניות" או משהו כזה. בקיצור בילבול מוח!

amazone

New member
מה את אומרת?

קראת את מה שכתבתי בהודעה המקורית? ולפחות את הכותרת שלה?

א פרח

New member
ואת קראת את הודעת ההמשך שלך?

ניקרא כאילו את מאמינה לזה, אז בשביל אלו שלא ממש מבינים היה צורך בהבהרה.

amazone

New member
מה העניין לספר את זה

אם לא לגרום לאנשים להאמין בזה? ואחרי שאנשים קראו את זה - מה הבעיה לקרוא שוב את הכותרת שאומרת עוד בהתחלה - זהירות אגדה אורבנית!

א פרח

New member
כי בניגוד אליך

אינני מעודדת בורות וטיפשות וחושבת שזה מבדח.

amazone

New member
העעע

יש לך אחלה כישורים חברתיים ןפפפפפפפפפפפפפן ציינתי גם רמת איי קיו גבוה? אוהבים אותך תשארי

parrparr

New member
אפשר עוד סיפור?

גם אותי אוהבים פה פרפר
א.ש.<רוצה רמת IQ גבוה>

bi4real

New member
אצבעות נחשב למוצר בייתי../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אני מוחה על זה שלעומת המגוון שמיצרים עבורכן הנשים, אף אחד לא חושב עלינו... אבל זה בסדר, אנחנו נשב לנו בחושך, זה בסדר, תהנו לכן... זה באמת בסדר...

אל תשכח

כשאתה בחושך.. תשב בפינה, יותר מגניב:) אצבעות שימשו אותך אותה אותה?? <אפשר שניכם>

Cגלית

New member
יש לי

מגבת רטובה,להצלפות. תחתון כגאג. חגורות לקשירה. ידית מברשת השיער כויברטור. סירופ שוקולד / מייפל לליקוק. מכחולים לליטוף. שלוקים כויברטור קר, ליד הנרות
למי שחובב כאב חזק יותר, אפשר להשתמש בקטורת. סכין לליטוף גוף ולהגברת המתח <לא מומלץ להשתמש עם החוד !>. זהו, הפסקה!

למעלה