מוצקים

sharonrosen

New member
מוצקים

אסתר שלום, ביתי כמעט בת שנה, ועדיין לא ממש אוכלת מוצקים. היא שותה בערך חצי ספל מרק (עוף +ירקות) ביום. אם אני נותנת לה אוכל ביד היא לא יודעת מה לעשות איתו, וכאשר אני נותנת לה חתיכה קטנה לטעום, זה גורם לה לעשות תנועה של הקאה. חוץ מזה, היא יונקת באופן מלא, ומאוד מתעניינת במה שאנחנו (ההורים) אוכלים. התייעצתי עם הרופא, והוא הציע לי לפנות ליועצת הנקה. האם לדעתך זאת הכתובת? אם כן, האם תוכלי להפנות אותי ליועצת באיזור ת"א? תודה רבה, שרון.

Is the baby developing well?

is she ok otherwise? I would start with food that is more liquidy if she is having trouble with pieces. I am not sure if a yoetset hanaka is the right person to see. I would refer her to the swallowing clinic in Ichilov......it is part of the speech therapy , OT clinic and we work very closely with them. call 03 6974444 and ask for the speech therapy clinic and ask for Pnina, or leave me a message at 03 6925738 and tomorrow when I am in the hospital I will give you the number. YOu will let me know when you come and I will meet you there.​

דיאנה1

New member
תרגום: האם התינוקת מתפתחת היטב?

האם היא בסדר בתחומים אחרים? הייתי מתחילה אוכל שהוא יותר נוזלי אם יש לה בעיות עם חתיכות. אני לא בטוחה שיועצת הנקה היא האדם הנכון לפגוש. הייתי מפנה אותה למרפאת בליעה באיכילוב. היא חלק מטיפול בדיבור, מרפאת OT ואנחנו עובדים ביחד. התקשרי לטלפון 03 6974444 ובקשי את מרפאת הטיפול בדיבור ובקשי את פנינה, או השאירי לי הודעה ב 03 6925738 ומחר כשאהיה בבית החולים אתן לך את המספר. אמרי לי מתי את מגיעה ואפגוש אותך שם.

למעלה