מוצקים

• פותח הנושא swann
  • פורסם בתאריך

swann

New member
מוצקים

הי אסתר, מאיה כבר בת חצי שנה ולפני שבוע וחצי התחלנו מוצקים. התחלתי לתת לה דיסה על בסיס חלב שאוב (אורז ואח"כ גם oatmeal) וגם קצת בטטה ובננה. נראה לי שהדיסות עושות לה גזים אז אנחנו עכשיו עם בננות ובטטות... שאלתי היא מתי צריך לתת את הטעימות הראשונות, לפני הנקה או אחרי הנקה? עד עכשיו נתתי לה לפני, ואח"כ היא ינקה יפה משני הצדדים. קראתי באיזו חוברת של public health (פה בקנדה) שממליצים להניק (או בקבוק) לפני טעימות המוצקים כדי שהיא תאכל ארוחה שלמה, ואז תוספת, וזה אמור להרחיב את הקיבה (???). נשמע לי קצת תמוה, אשמח לקרוא את דעתך. תודה !

If you are in Toronto, you should

see Dr. Jack Newman who is a pediatrician and expert on brestfeeding. If not, then send me e-mail and I will send you the recommendations which we give here. That is only after I take a full health history of your family. [email protected]

לאה_מ

New member
תרגום: אם את נמצאת בטורונטו

עלייך לפגוש את ד"ר ג'ק ניומן, שהוא רופא ילדים ומומחה להנקה. אם לא, שלחי אלי אי-מייל ואני אשלח לך את ההמלצות שאנו נותנים פה. זה רק אחרי שאקבל את ההיסטוריה הבריאותית המלאה של משפחתך. [email protected]

דיאנה1

New member
תרגום: אם את בטורונטו, כדאי

לך להפגש עם ד"ר ג'ק ניומן, רופא ילדים ומומחה בהנקה. אם לא, שלחי לי אימייל ואני אשלח לך את ההמלצות שנותנים כאן. זה רק לאחר שאקח היסטוריה רפואית מלאה של המשפחה שלך. [email protected]

למעלה