מוצקים

אישתות

New member
מוצקים

קטן בן 7 חודשים, יונק מלא מגיל חצי שנה אוכל גם מוצקים ומאוד נהנה מזה.
בנתיים הוא אוכל ארוחה אחת שהיא רק מוצקים ועוד אחת שהיא חצי חצי אחרי הארוחת חצי חצי אני עם גודש כואב וצריכה לשאוב. שואבת רק עד שכבר לא כואב ויוצא משהו כמו 100-60. מה אפשר לעשות כדאי שהגוף יפסיק לייצר את כמות הזו (הגוף לא ממש מבין את הרמז כבר שבועיים לא יונק את הארוחה של 10 ועדיין אני עם גוש)
שאלה שניה בפנטזיה שלי הוא יעבור למוצקים וידלג על התמל, לא אידיאולוגי אבל הוא נורא לא אוהב. אני חוזרת לעבודה, כמה ארוחות מוצקים ילד בן 8-9 חודשים אוכל האם זה אפשרי עד מתי הילד צריך חלב במהלך היום...

michal@gal

Active member
מנהל
עניין של סבלנות

לפעמים לוקח יותר זמן עד שהכמויות יורדות. נסי לשאוב קצת פחות כדי לעודד את הפחתת הכמויות.
&nbsp
אם הוא אוהב מוצקים, יש סיכוי טוב שאפשר יהיה לעבור ישר למוצקים ולא לתת תמ"ל בכלל (בהנחה שאת מעדיפה לשאוב כמה שפחות כשתחזרי לעבודה) .
בגיל 8-9 חודשים אפשר להסתדר עם 3 ארוחות מוצקים (או 2 ארוחות מוצקים ובקבוק אחד שאוב) .
הוא ישלים הנקות בבית.
&nbsp
בטוח שלקראת גיל שנה אפשר להסתפק במוצקים בלבד בגן ועוד 2 הנקות בבית, בנוסף לעוד מוצקים.
&nbsp
&nbsp

tinas

New member
משרשרת שאלה בנושא...

הקטנה כמעט בת חצי שנה והתחילה לאכול קצת מוצקים... השאלה שלי היא איך לנהל את ארוחות המוצקים יחד עם ההנקה עד לשלב בו הם באמת מחליפים ארוחה?
האם לדוגמא כשהיא מתעוררת מהשינה קודם לתת לה ארוחת מוצקים (פירות או מרק ירקות) ואחרי זמן מה להציע לה לינוק להשלמה... או שקודם איך שמתעוררת ישר להניק אותה (כדי שעדין לא תדלג על הנקות בשלב זה) ואז אחרי זמן מה להציע ארוחת מוצקים שתאכל כמה שהיא רוצה?

michal@gal

Active member
מנהל
מתחילים עם טעימות

כל עוד אתם בשלב של טעימות, זה לא ממש משנה. תני לה את הטעימות בשלב שאת מרגישה שהיא יותר מוכנה לקבל אותן - כשהיא ממש רעבה לפני הנקה, או כשהיא כבר שבעה ורגועה אחרי הנקה מלאה. תנסי ותראי מה היא מעדיפה.
&nbsp
כשהכמויות מתחילות לגדול, תני קודם את המוצקים ותעשי הפסקה (נניח רבע שעה) לפני שאת מציעה השלמה בהנקה, כדי לעודד אותה להגדיל כמויות של מוצקים עד לכמות של ארוחה שלמה.

למעלה