מוצקים לדור

מוצקים לדור

דור כבר בת 6.5 חודשים
אני לא עובדת עד אוגוסט אז היא צמודה לי לציצי והכל טוב ויפה. אבל - התחלתי לתת מוצקים, ודור פשוט לא מבינה מה צריך לעשות עם הדבר הזה בפה.. האם יש מצב שהיא לא אוהבת כלום חוץ מחלב בציצי? או היא לא בשלה עדיין למוצקים? אני קצת מודאגת, יש מישהי שהעולל שלה לא אוהב ירקות ופירות בכלל? "מה עושים סרג'יו
..?"

twiti

New member
אל דאגה, היא כנראה לא בשלה...

עדיין לא שמעתי על ילד שלא אוהב פירות וירקות. תנסי עוד שבוע או עוד שבועיים או עוד חודש, שהיא תהיה מוכנה את כבר תדעי. (לנו אמנם יש עוד חודש עד תחילת המוצקים אבל אני בטוחה שתקבלי תשובות דומות לשלי...)

כמיסה

New member
גם לנו יש עוד זמן אבל נראה לי

שהתגובות יהיו דומות (בעיקר בגללי)
אל תתיאשי נסי שוב מאוחר יותר או שתתני במיצי פרות/ירקות שמעתי שזה קל יותר (די הגיוני) וכך מתרגלים לטעם החדש וגם בודקים אם איו חלילה רגישות ב~ה~צ~ל~ח~ה

שושי @:-)

New member
אני התחלתי מוצקים אצל אורית

בגיל חצי שנה. גם היא בהתחלה לא ידעה מה לעשות עם החומר המוזר הזה בפה, ובטח שלא עם הכפית. עשיתי הפסקה של שבועיים וחזרתי ושוב הפסקה וחזרתי והיום היא בת 8 חודשים ואוכלת מאוד יפה את הפירות והירקות. זה עדיין לוקח זמן אבל בהחלט ניכר שיפור בעניין. צריך המון סבלנות...... בהצלחה

תנסי למעוך במקום לרסק

אורן לא אהבה מרק מרוסק וגם לא את כל הגברים למינהם. לעומת זאת היא אהבה שהירק וא הפרי מעוכים במזלג ויש קצת גושים שאפשר להרגיש. תנסי - בהצלחה

אורלי99

New member
סבלנות זה שם המשחק

מיכאל התחיל ממש לבלוע רק בגיל שמונה חודשים. אז מה? כל תינוק עם הקצב שלו. אני בהתחלה בישלתי קצת את התפוח שיתרכך עוד יותר. ירקות ריסקתי עם הנוזלים שלהם. תנסי כל פעם קצת, ואם היא לא רוצה, לא צריך. היא מקבלת ממך חלב שמספק לה את כל הצרכים שלה.

אליגל

New member
גם אצלנו לא אהבו מרוסק

מעוך לעומת זאת - כן. ד"א שחר בכלל לא התלהבה מפרות/ירקות גם במחית גסה, והתחלנו די מאוחר (7.5 ח' בערך). לעומת זאת אוכל ממש היא כן אוהבת, אז החלטתי שחבל לענות אותה ואותנו, והיא אוכלת כל מה שאנחנו אוכלים, חתוך קטן (ולועסת להנאתה עם החניכיים), ובהשגחתנו. כך היא גם מנסה לאכול לבד עם האצבעות - הנאה המושלמת...

niniv

New member
ואצלנו להפך...

אליאורי אוהב מרוסק מרוסק... אם יש גושים, הוא יורק אותם.... מה זה אומר? לנסות ולנסות ולא להתייאש.... בסוף היא תאכל.... (אם לא תקראו לנו ואליאורי יראה לה איך...
.)

shirka

New member
ובאותו עיניין מתי צתחילים לתת להם

אוכל לא מרוסק אלא חתוך, נגיד מלפפון או איטריות וכו'?

למעלה