מוצצים של "ביבי"

ענתי 10

New member
מוצצים של "ביבי"

לפני כמה זמן עלה כאן השרשור שהמוצצים חזרו למדפים. עד עכשיו לא ראיתי (הייתי בסופר פארם, ניו-פארם, מגה ועוד כמה סופרים). אני חייבת חייבת חייבת לקנות לפחות עוד זוג, כי עידן לא מסכים לשום מוצץ אחר, ונשאר לי רק מוצץ אחד. מישהו יודע איפה אפשר למצוא? (אני מראשל"צ)

ענתי 10

New member
אלה היו מוצצים "סיליק" המשווקים ע"י

רמדיה. ונאמר כאן כי הורידו אותם מהמדפים כי היצרן לא רצה להיות משווק ע"י רמדיה (או משהו כזה). הצורה שלהם כמו של "נוק", אבל הם יותר קשיחים. ניסיתי גם את "נוק" וגם את "לייף", אבל שום דבר לא התאים לו

odeia

New member
הם רק בניו פארם, גם אני לא הצלחתי

למצוא אותם ואחת העובדות מצאה לי אותם. תגשי שוב לניו פארם ותבקשי שיתנו לך.

אני קניתי בניו פארם בגבעתיים

מכירה את הבעיה - גם עידן שלי מוכן רק אותם וגם אנחנו נשארנו עם אחרון חביב שקיבל אבטחה של ראש הממשלה (אבל בטח עידן שלי גדול יותר, ובנינו אם היה נאבד היינו כבר בכיוון של גמילה) הקיצר, היה שם לכל הגילאים - אין לי בעיה לקנות לך רק תגידי.

ר של דן

New member
הם עם שם אחר

ואני מצאתי ויש כאלה. חפשי כאלה שרשום עליהם על אבא ואמא באנגלית, משהו כמו אין כמו אבא ואני אוהב את אמא, באנגלית כאמור. ואז תראי את שם החברה, אני פשוט לא זוכרת את השם. ואני מצאתי מלא כאלה ברשתות של סופר פארם וניו פארם. עשית חיפוש לפי צורת המוצץ?

אז אני מסתכלת עכשיו על האריזה :

כתוב : bibi וגם למעלה יש פס אדול ורשום : swissmade הפלסטיק עם ציורים קצת שונים, יש את אלה עם אני אוהב את אמא/אבא באנגלית שהיו גם קודם, ויש עם פלסטיק צבעוני שקוף ועליו כבשים או ברווזים וכו'.

my guy

New member
דברתי עכשיו עם הניו פארם

לפני חודש הם קבלו את המוצצים של ביבי והם מחזיקים אותם עכשיו בכל הסניפים .

ענתי 10

New member
אני הולכת (שוב) לניו-פארם! ../images/Emo45.gif

נראה מה יש להם להציע! כי בכל הסופר-פארמים שהייתי יש רק את "לייף" והוא לא סובל את זה.

למעלה