מוצצים ובקבוקים

Angel2441

New member
מוצצים ובקבוקים

היי
אני מהפורום השכן של הריון תאומים רציתי לקבל מכן המלצות לגבי רכישת בקבוקים ומוצצים ראשונים.
איך עושים את הבחירה? כמה לקנות? מה הדגשים על פטמות של מוצצים ובקבוקים?
תודה :)

היי

אנחנו קנינו 12 בקבוקים של אוונט הכי פשוטים ומרוצים. לגבי מוצצים לצערי הבנות לא אוהבות שום סוג.. לגבי פטמות קנינו הכי רגילות שלב אחד של אוונט.

בקבוקים

בגדול קניתי בקבוקים של אוונט. עם הבנות בקבוקים של מאמ (אלה עם כל ההברגות- סיוט! עד היום החצי כועס עלי על זה..... והן כבר מזמן שכחו מהבקבוקים). בקטנים קניתי את הפשוטים של לייף בסופר פארם. אלה שעולים 13 ש"ח (ולפעמים פחות במבצע), הם צרים אז נכנסים לי שניים בכל תא צדדי של התיק. יש להם סגירה בצבעים שונים אז יכולתי להבדיל בין שלו ושלה (וכך למשל לדעת כמה כל אחד אכל וכו... כיום בגיל שנה + זה כבר ממש לא משנה), ולכן קניתי רק ורוד וכחול. יש עליהם ציור של פו - והם ממש טובים בעיני. לא צריך יותר מזה
קניתי 8 לכל אחד לדעתי. עם הזמן הם הולכים לאיבוד... ואז עשינו השלמות.
&nbsp
מוצצים - הבנות אהבו את הכל -התחלתי עם אוונט ועם הזמן עברתי לאחרים בגלל מחיר (הם מאבדים המון בגיל מסוים)
הקטנים לצערי לא אוהבים מוצצים וזה באמת התקלה - כך שבכל מקרה - לא הייתי מתאמצת וקונה יותר מאחד לכל ילד בהתחלה

Angel2441

New member
תודה על התגובה

לגבי בקבוקי אוונט קניתם כמות גדולה של בקבוקים קטנים כבר בהתחלה? זה בא עם פיטמה סטנדרטית?

גודל בקבוק

תקני מעט בקבוקים קטנים כי הם גדלים מהר ושותים הרבה. מצד שני -לא באמת צריכים בקבוקים של 330 (לפחות אצלי לא היו צריכים). אצלי הגיעו די מהר ל- 180 לארוחה ולא עלו מעבר. לכו על בקבוקים של 240 ואולי שניים קטנים (אחר כך ישמשו מקסימום למים)
באוונט - לכו על הפטמה הכי קטנה (לפי גיל לדעתי), ואפשר לעבור אחר כך לפטמה 2. בפטמה 3 לא זכור לי שהשתמשתי אי פעם

מסכימה

לנו היו 2 בגודל הקטן שא"כ היו נוחים למים
וכל השאר בגודל השני (ניראה ל260 או משהו כזה) ו330 מ"ל לא היו לנו בכלל מיותר לטעמי. הייתה לי רק חברה אחת שהשתמשה בגדולים ממש.

taltal153

New member
אני אוהבת את הבקבוקים של MAM בלי ההברגה למטה

וגם קניתי כמות בקבוקים קטנים עם הברגה וזה די סיוט - נשפך והרבה חלקים לשטיפה (אולי עוזר לגזים? לא היה להן....)
אפשר לקנות את הבקבוקים ללא ההברגה, הקטנים די מיותרים , אין הבדל באמת.
זה נוח מאוד שיש צבעים שונים, עד היום לכל אחת מהן יש את הצבע שלה (בנות שנתיים וקצת) וזה מאוד נוח. היום גם קונים את הבקבוקים הזולים של הסופרפארם, לדעתי הם פחות נוחים כשקטנים ויש הרבה ארוחות.
מוצצים גם קניתי של מאם למרות שהם קצת יקרים , אז בסופו של דבר עברתי לזולים יותר כי הכמויות גדולות והם נעלמים הרבה (אחת עם מוצץ , השניה עם אצבע ורוצה גם מוצצים כדי להשוות תנאים
)

לגבי הגודל ענו לך נכון

כמעט שאין שימוש בבקבוקים הקטנים ובעקרון אפשר גם לחסוך אותם לגמרי לדעתי.
לגבי הכמות - לכי על המינימום ההכרחי, שזה נגיד 6 בקבוקים. אחרי שתראי שהם מסתדרים עם הבקבוק תקני עוד. אצלנו למשל, מהר מאוד הבנו שהבקבוקים שקנינו בהתחלה לא מתאימים להן ונאלצנו לקנות סט חדש ולזרוק את הקודמים. בכלל, אני נגד הצטיידות מוגזמת לפני הלידה. קונים מינימום שצריך ומשלימים לפי הצורך והרצון בהמשך. העולם לא נעצר לאחר הלידה וגם הסופרפארם ממשיך לפעול. נצלי את זמן החופש שנותר לך לחופש ולא לקניות מוגזמות. ושיהיה בהצלחה!

נועה871

New member
לגבי מוצצים -אל תיפלי בפח כמוני

תנחי בתינוקיה שלא יתנו להם מוצץ,ברגע שהם מתרגלים למוצצי גומי של הבית חולים הם לא מצליחים להתרגל למוצצי סיליקיון.
אני השתמשתי במוצצי אוונט-מוצצים מעולים יפים ועמידים!!!
תקני 4 מוצצים לפחות שיהיו בהתחלה בבית מידה הכי קטנה.
ובקבוקים- שניי בקבוקים קטנים של ה125 מל של אוונט בתור התחלה אחכ תקני עוד

לא הייתי קונה 4 מוצצים

אני קניתי 2 וגם הם לא היו בשימוש בכלל... חבל על הכסף.
תקני 2 ואם זורם תקני עוד

נועה871

New member
אבל זה שתי תינוקות תאומים

אחד לכל אחד(הרי היא לא תנסה מוצץ אחד לשניהם) ועוד אחד רזרבה לכל אחד ,אחרי לידה קשה להתרוצץ ולקנות פריטים חסרים.
אז מינימום שני מוצצים עם עדיפות לארבע, מקסימום ישארו לה שניים סגורים שתוכל לצרף למתנה ליולדת אחרת שתבקר בעתיד... דברים חדשים שנשארו לי ספייר שמרתי היטב וצירפתי למתנות לידה לחברות

Angel2441

New member
היי

קודם כל תודה על תגובתך.
יש אופציה בתינוקייה שהם מביאים לתינוקות מוצצים שאני הבאתי מהבית?

נועה871

New member
בוודאי ,אבל עדיף לתת מוצץ בגיל שבוע פלוס אחרי

שמתבססת ההנקה(אם את רוצה להניק) אם לא אפשר מגיל אפס

taltal153

New member
ברור!!

אני לא מכירה שנותנים מוצצים מגומי בתינוקיה, אלא מוצצים רגילים מסיליקון, מהזולים יותר.
אני נתתי לכל ילדי מוצץ מהרגע הראשון שנולדו ולא הייתה בעיה בהנקה
אני יודעת שאכן יועצות הנקה מזהירות בנושא.

היי, מניסיון של 3 קטנטנים.. רק אוונט!

אני בהתחלה קניתי כמות שתספיק לי לפחות שלא אצטרך להתרוצץ בין סופר פארמים בחודש הראשון.. ֿ

רינת1200

New member
גם בשבילי רק אוונט

לא זזה מהם. בקבוקים ומוצצים.
כל השאר היה לנו גרוע, וניסינו הרבה חלופות זולות יותר (כדאי לחפש מבצעים על אוונט).

בזמנו רכשנו כמה זוגות מוצצים לכל אחד, הם הולכים לאיבוד הרבה ובהמשך קנינו עוד (וגם עברנו שלב..).
12 בקבוקים. לדעתי אפשר להסתפק בפחות, אבל עם תאומים הייתי קונה לפחות 4-5 לכל אחד.
ואני אחת ששוטפת כללללל הזמן.

iron lung

New member
רק מילה על אוונט

כי רואה שהרבה פה ממליצות על המותג.
שלי לא אהבו. בפגיה הסבירו שלפגים קשה לשתות מהפטמות של אוונט, כי הסליקון שלהן עבה / קשיח יותר, והמליצו על מאמ. גם הבן של אחותי, שנולד במשקל נמוך, אוהב רק מאמ. לידיעתך.
ואולי כדאי לקנות את הבקבוקים לאחר שיוולדו - זו קניה פשוטה שניתן לעשות בכל פארם.
שתזכי ללדת במועד ולא להגיע לפגיה.

מבלובלת

New member
בקבוקי אוונט

שלי נולדו פגים, האוונט נשאר רק לאיחסון חלב שאוב, הם לא הצליחו לאכול מהם, מזל שקניתירק 2 ולא יותר... היום אנחנו רק עם מאם ואף פעם לא נוזל א"כ אני מעדיפה בלי הברגה.
בכל מקרה, אל תקני בסופר פארם זה הרבה יותר יקר מחנויות למוצרי תינוקות!!! רק אם יש בסופר פארם מבצע...
מוצצים קניתי 2 של לייף, בד"כ יש במבצע ואני מאוד אוהבת בסוף הם לקחו מוצץ כמה ימים ורצתי לקנות עוד 2 חב', ואז הקטנים החליטו לזרוק את המוצץ ונשארתי עם 2 חב' סגורות:) ניסיתי גם אוונט וטומי טיפי- מדוגמיות שקיבלתי וגם מוצצי גומי ושום דבר לא עזר...
בהצלחה!

למעלה