מוצץ

נֹעיתה

New member
מוצץ../images/Emo35.gif

דורון לא ממש רוצה מוצץ(ניסיתי מוצצים של גרבר?) לפעמים הוא מתעורר בוכה ונצמד לשד רק בשביל למצוץ הוא לא ממש אוכל... חשבתי אולי לנסות סוג מוצץ אחר... יש מליוני סוגים וחברות ומצאתי את עצמי עומדת מול המדף די בשוק אולי בכלל עדיף לא להתעקש איתו?

סינטה1

New member
רק avent

אצלנו כל המוצצים לא הצליחו ורק אוונט כן (והיום היא מאוד אוהבת את המוצץ). לדעתי שווה לנסות, ואם הוא לא רוצה אז לא צריך, יחסוך לך בעיות גמילה אחר כך...

נעמולה

New member
בהתחלה השתמשנו רק בavent

הם קטנים, מסיליקון ודו צדדיים. אל תוותרי תמשיכי לנסותולהציע לו מוצץ. ציצי הוא לא תחליף למוצץ בעיני, לכל דבר יש את היעוד שלו והמטרה שלו. היום הוא לא מוכן להכניס כלום לפה חוץ מהמוצצים של mum השקופים עם הפסים באמצע טובים יותר מהצבעוניים שפחות נושמים ומשאירים ריח רע בבוקר

../images/Emo62.gif למעשה זה בדיוק ההפך

מוצץ (וכך גם בקבוק) הוא תחליף ציצי. אני (ראי למטה) לא נגד שימוש במוצץ, אבל בגיל הממש צעיר אני חושבת שמאוד צריך להזהר בשימוש בו, על מנת שלא יהיה מצב בו תינוק יסתפק במציצה במקום יניקה (וזה קורה בעיקר לתינוקות קטנים או אחרי לידה קשה). בהמשך, כשלאמא ממש נמאס, אפשר לשלב, אבל עם כל הכבוד למוצץ, זה הוא התחליף לציצי (שנועד לא רק לצרכי הזנה אלא גם הרגעה) ולא ההפך.

נעמולה

New member
זה ההבדל בין מניקה ללא מניקה

אני לא הייתי מוכנה בשום פנים ואופן שיעשו ממני מוצץ, לכן גם ההנקה הסתיימה אצלי ללא נקיפות מצפון מאוד מוקדם כשעברתי לשאיבה מלאה. את המוצץ הוא לוקח רק כשהוא עייף או סובל ולא הייתה לו שום בעיה עם לינוק או למצוץ בימיו הראשונים כשעוד הייתי מוכנה לעשות מאמץ ולהניק

בנצ100

New member
אצלנו הולך עם NUK

יש להם גרסא, ששום דבר לא בולט בה, ואז אפשר לסובב את הראש (אם הוא ישן על הבטן) והמוצץ לא נופל. לדעתי שווה להתעקש על מוצץ - כל כך הרבה שמעתי על ציצי שהופך למוצץ ומתיש את האמא כל כך, שהאפשרות להכניס מוצץ ולשלוח אותו לישון נראית לי שווה מאוד.

אצלנו האוונט הוא הנבחר

אחרי שניסינו כמה סוגים. אני קונה לו גם כיום, בגיל שנתיים, במידה 3-6 חודשים וזו גם המלצת רופאי השיניים (מוצץ קטן ככל האפשר). אני אוהבת את זה שהוא סימטרי (וכנראה גם המופלטה אוהב זאת). משתדלת שמוצץ ישמש רק סביב נושאי שינה, אבל לעיתים (לא רחוקות
) זה "פקק הרגעה" גם בארועים אחרים.

תולו

New member
עדיף לא לפני גיל 6 שבועות

כדי לא ליצור בלבול פטמות. אצלנו ה- NUK הוא המנצח, בעיקר בזכות בנצ100

טאניוש

New member
אצלינו NUK

אחד בפה ואחד בכל יד
. אם אין מוצץ ביד הוא מוציא מהפה... אני צריכה לצלם את זה, די מצחיק. התעקשנו מאד על המוצץ, אחרת נורא קשה היה להרדים אותו.

happy

New member
אצלנו המוצץ היחיד שהולך

זה המוצץ הכי זול מגומי. בארץ הם עולים 3 מוצצים ב 10ש"ח!! כל השאר היא ישר יורקת.

פלגיה

New member
תתעקשו, תתעקשו

זה שווה את המאמץ. טל ירקה את כל מה שהכנסנו לה, עד שבגיל 4 חודשים נכנעה, ופתאום היא מוצצת אותם בשקדנות מרובה, ואפילו ללא העדפות אקסלוסיביות. הפור נפל בסוף על סיליקון אורטודנטי, אבל היא לא בחלה גם בגומי הפושט.

נֹעיתה

New member
במבט שני אני רואה שעל אריזת המוצץ

של גרבר מוטבע השם NEK ישנם מוצצים מסיליקון ומוצצים מלאטקס נראה כאילו מה שממש מפריע לו זה החישוק החיצוני במוצץ.. היום נקפוץ לקנות מוצץ של אוונט וננסה.

למעלה