מוצפת נורא

דרו

New member
מוצפת נורא

שלום. אני כל כך מוצפת כבר כמה שעות - מרוב אהבה ענקית ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. היה לנו סופשבוע בסדר, הוא היה עם הילדים אצל אמא שלו - אני הוזמנתי לצהרים. כרגיל - הילדים עלי - כי הם נורא אוהבים לשחק איתי, ואמו מנדנדת לי שנתחתן כבר...ואני נמנעת, כרגיל, להפנות את האצבע אליו...הגענו אלי בערב - הוא היה קצת עצבני - והלכנו לנוח - למרות שהיה צריך על הבוקר מוקדם לנסוע לאמו באמצע הלילה לסידורים. בחצות לערך הבחור( שאוהב לאכול) חטף התקפת צרבת נוראית והשתנק כמעט ואחר כך היה מלא בכל מיני דברים שהיו צריכים לצאת ולא יצאו ( ביטוי לעצירות קשה) טיפלתי בו בצורה יוצאת דופן ( גם לאני הטיפולית) עד כדי שחרור כל לחציו ( אני קצת הילרית) והוא היה אסיר תודה ואהבה - ואני הייתי קצת ריקה ועייפה. הבוקר נסע מוקדם. בלילה עוד אחרי הספקתי להגיד לו שאני כל כך חסרת גבולות כלפיו ושאני כל כך זקוקה שיחליט כבר ושנעבור לגור יחד - יכ די...והוא אמר שהוא יודע - וצריך להבשיל. אמרתי שפשוט יחליט ודי כי אני ממש זקוקה לזה. והוא אמר שיחליט וזהו. וקמתי הבוקר - כשהוא נסע ואני כל כך כל כך אוהבת אותו שאני עם דמעות בעיניים - כי כשמטפלים ככה במישהו אז אוהבים אותו עוד הרבה יותר חזק - ואני רוצה שיחליט כבר כי אני זקוקה לו והוא זקוק לי. השארתי לו הודעה כזו בפלפון הוא יחזור אלי עוד מעט. אני מוצפת כמו שכבר הרבה זמן לא הייתי ולא יודעת למה - אני רק יודעת שאנחנו נורא אוהבים אחד את השני וכבר קצת נמאס לי לחכות שיחליט כי אני יודעת שיכול להיות לנו כל כך טוב כבר עכשיו היכ יחד שאפשר ושהוא יפסיק עם הנסיעות המטורפות מעיר לעיר... ואני אפילו לא יודעת מה לומר לו מרוב שאני אוהבת אותו.

דרו

New member
לא שכחתי

וזה הפעם לא בא מלחץ, אלא ממצוקה אמיתית.

*יערית

New member
יכולה להבין..אבל מסתייגת

מבינה את הרצון שלך להחלטה לכאן או לשם,מבינה את הרצון למשהו מקובע יותר..בטוח יותר..קרוב יותר.. אבל לא מבינה למה בכל פעם שאישה "מטפלת" בגבר..היא מתאהבת בו יותר כאילו היא מטפלת בבנה? הרי דאגת לו ולכן עזרת לו להרגיש טוב...יש צורך לקבל בתמורה לכך הבטחה למגורים מזורזים יותר ממה שדיברתם לפני כשבועיים? איפה הדרך שאמרת לאט לאט ובביטחון? למה לחץ שוב?בגלל שאת רוצה?ומה עם הרצון שלו? מעבר למגורים יחד כמו כל החלטה בחיים יחד{נשואים,ילדים,קניית בית וכו´} צריכה לבוא מתוך רצון משותף ללא לחצים ... אני מרגישה שאת מטשטשת את גבולות אהבה שלך לאובססיה... כשאוהבים מישהחו אז נוטים ללכת בקצב שלו בכדי לו ל"אבד" אותו ואת בכל פעם מדברת על הלחצים שלך! בכל אופן זה לא משהו אישי נגדך זה הפירוש שלי לדברייך מקווה שתקבלי זאת בהבנה.{הטאקט הוא לא הצד החזק שלי..מצטערת} ולסיום כמו תמיד....ב-ה-צ-ל-ח-ה!

דרו

New member
הוצפתי...לחצתי...אני יודעת...

ואתם צודקים...אבל פעמים יש דברים חזקים מאיתנו...אז כן, אובססיה - וזה לא שחיפשתי תמורה...פשוט חשתי שאני הורדתי את כל הגבולות והוא לא, ולא מסיבות אמיתיות...היה לי יום קשה עם עצמי - פרקתי רגשות רבים - והוא הקשיב...וניסיתי להסביר שאני לא באה מלחץ אלא חשתי שהגעתי לאיזה גבול רגשי - כי את כל הגינונים של זוגיות יש...ואני רציתי לתת שם לתוכן שכבר שם...שיקפוץ גם הוא למים. היינו יחד הערב - והוא הודה שאני צודקת שהוא משתהה, ויהיה מוכן לתת לזה צ´אנס ושנחזור לתכנית המקורית שלנו - שנאי אעבור לירושלים בקיץ. יערית...את צודקת והכל, וטאקט, אגב, זה לא הצד החזק שלי...אבל אני לא יכולה להיות תמיד חזקה וחכמה...לפעמים אני רק בנאדם.

maof

New member
דרו היקרה......../images/Emo39.gif

כדאי מאוד ללכת לאט.......סבלנות ואיפוק זו מעלה לחץ יכול להוביל אותך למקום לא רצוי...... מעוף

maof

New member
בוקר טוב אבי../images/Emo185.gif

ניגמר הקפה
מעולה.....לעולה.....כוחינו עולה
מעוף

maof

New member
בוקר בא לאהבה../images/Emo9.gif

אוי היתבלבלתי.........
השיר הזה .....בוקר בא לעבודה
ואם לא בא לי
לעבוד??????? יש מישהו שמוכן לעשות את עבודתי???? בלונדה היכן את אחרי שהבטחת לבוא לעזור??? מה קרה את מיתחמקת ??????? מעוף

*יערית

New member
מה אין עבודה?

מה קורה? מה זה הליצנות עליך.....? כשפורים עוד לפנייך.......

angel151

New member
יש עוד זמן לפורים. חוץ מזה אני עם

המחשב במיטה יש לי לפטופ. אני לא בעבודה אני חולה

*יערית

New member
אנג´ל שנייה...

כשאת רואה תגובה תחת תגובה שלך אז עונים לך.. כשאת רואה תגובה תחת מישהו אחר אזי אומר מגיבים לאחר
מסבירה כי את חדשה .... אז שאלתי את מר מעוךף על העבודה והליצנות.. ואת תרגישי טוב ..תגידי הלפטופ הזה יש לו כישרונות אחרים?

angel151

New member
החחחח הבנתי עכשיו .. אוקיי אוקי|תוד

הלפטופ . כן מעביר לי את הזמן בכייף, עוזר לי ברכישת ידע,חיפוש אחר לימודים בנושא מסויים , למצא קשר , ידידים, מכתבים עם חבריי ומשפחתי בחו"ל. ועוד ועוד..יש גם חבר טוב בלוס אנג´לס

למעלה