מוציייייייי
ש שָרוֹנִי New member 4/1/04 #5 זוכרים .....ש.... ממממ.....טוב אמרתי כבר יותר מידי ....|שרון שתקי ת'פה כבר|
נ נירהמ1 New member 4/1/04 #7 צהריים טובים - לכולם - ולמוצי ../images/Emo39.gif בזמן האחרון חוץ מאשר בבוקר ובערב לא יצא לי כל כך להיכנס, כך שלא ראיתי שהמוצרלה שלנו באדום. כחולות - הבחירה מצויינת. אז מזל טוב מוצי.
צהריים טובים - לכולם - ולמוצי ../images/Emo39.gif בזמן האחרון חוץ מאשר בבוקר ובערב לא יצא לי כל כך להיכנס, כך שלא ראיתי שהמוצרלה שלנו באדום. כחולות - הבחירה מצויינת. אז מזל טוב מוצי.
ח חיפושית222 New member 4/1/04 #8 מקפיצה ברוטב סויה |עשרה תוים או אייקון בתוכן זה בדיוק מה שצריך כדי להקפיץ הודעה תוך 72 שעות מרגע כתיבתה|
מקפיצה ברוטב סויה |עשרה תוים או אייקון בתוכן זה בדיוק מה שצריך כדי להקפיץ הודעה תוך 72 שעות מרגע כתיבתה|
מ מוצרלה New member 4/1/04 #9 מישו קרא לי?../images/Emo2.gif(מפהקת) חייבים להעיר אותי בצעקות?????????????????????? סאאאאאאאאאאאמק
מ מוצרלה New member 5/1/04 #11 נירה../images/Emo36.gif תודה על כל הזר שנתת לי תודה על מה שלי רשמת לי על שושן פורח וזר זורח על כל הצ'ומי בעולםםםםםםםם על חיבוק של חום בימי התום על כך שהעיסה לא מעידה על הנחתום (לפי השיר של חיים משה "תודה")
נירה../images/Emo36.gif תודה על כל הזר שנתת לי תודה על מה שלי רשמת לי על שושן פורח וזר זורח על כל הצ'ומי בעולםםםםםםםם על חיבוק של חום בימי התום על כך שהעיסה לא מעידה על הנחתום (לפי השיר של חיים משה "תודה")