מוצג מספר 1

מוצג מספר 1

כן, הבטיחו לי שהוא יחזיק מעמד כן, אמרו גם שהפלסטיק עמיד למשך שנה לפחות כן, גם אמרו שסוג הכלב שלי הוא בלתית נזיק בעליל אז לא - הצעצוע החזק החזיק מעמד בדיוק 30 שניות וחצי ולאחר הזמן הזה נותר חצי אוזן ואן גוך סטייל....

מוצג מספר 2

אז אמא הלכה לחנות והחליפו לה את מיקי מאוס בבובה אחרת שהיא גם לא מתפרקתבצפרדע חמודי עם חבלים ברגליים וגוף םרוותי ירקרק כן - גם הוא היה אמור לא להתפרק כן - גם הוא היה אמור לא להתפזר לחתיכות אחרי 30 שניות כן - גם הוא עורר אצלי עניין רב אך היה ז"ל לאחר שתי שניות וחצי וכגם אותו אמא החרימה בשל חשש כבד למעיים שלי... חבל חשבנו כבר שיש לנו תחליף למר בוב - מר פרוג...

סליחה ,אי אפשר לישון בבית הזה!!!

את עם הפלש, מה את עושה פה כ"כ מוקדם על הבוקר? אז מה אם מר בחור שלך הלך לתורנות בשש וחצי בבוקר.... אני אמור לישון את יודעת - יום שבת היום....

יווווווווווו הוא כלב שלם !

הוא כבר לא גורי ! חמוד

שניה, שניה, תני לי לשתות איזה קפה לפני

הצילומים שלך יא מטורפת... תני לי קצת להתרגל לאור יום הזה ועוד הפלאש שלך!!! דחילראבק יא משוגעת שבי! ארצה! השארי! יופי, ככה אני אוהב אותך, רגועה... זיהיתם? זהו גורדון ללא האלטי, בנדנה - כלום. עשינו לו מקלחת אתמול והשארנו אותו נטול סימני זיהוי...

אה, זליחה מי עשה פה זפונג'ה ולא הודיע לי?

אני שונא את הספונג'ה הזה אני כל הזמן מחליק.. מה זה המטבח הפך למתחם ההחלקרח בקרית שמונה? יוחזר החול למטבח לאלתר!!!

אני דומה לג'רר ד'הפרדיה עם האף שלי!

די כבר לקרא לי מר אף! זה מעליב את תמשיכי לקרא לי ככה אני אקרא לך גברת תוכס.... קפיש?

בואי נשחק מחבואים!

אני אתחבא מתחת לשולחן ואת תא תמצאי אותי אני אתחבא מתחת לשולחן ואת תעשי המון חיפושים בבית ולא תמצאי אותי אני אתחבא מתחת לשולחן ואת תלכי למטבח ותחפשי אותי ולא תמצאי אותי אני אתחבא מתחת לשולחן ואת תחפשי אותי בגינה ולא תמצאי אותי . . . .. . . . . . . .. יו, איך מצאת אותי?!

א-אה! מצאתי אותך בחצר!!! שובבה

מתחבאת לי כל הזמן! חצר, חצר, פרחים של מר בחור חצר עציצים של מר בחור חצר! עץ של מר בחור יו, מר בחור לא בבית אולי נקטוף לו כמה פרחים... מה לכלוב טיסה? אבל רק התחלנו להנות, נו די, אל תאיימי עלי עם אבנר... את יודעת מה - זה רעיון לא רע! אני מתגעגע לאבנר ולאורית, את מבינה - אני עושה לך פויילשטיקים רק כדי שהם יבואו לבקר אותי שוב.... הרי במילא את כבר לא אוהבת אותי ונשארת בעבודה החדשה שלך עד שעות מטורפות... אז לפחות הם אוהבים אותי...... פורום יקר - מצטערת על הנטישה הזמנית שהיתה לגורדון, לי ולמר בחור התחלתי עבודה חדשה שגמרה אותי לדמרי ובימים שלא עבדתי (יענו שישי שבת) חיפשנו מקום לחתונה אז עכשיו, אחרי שמצאנו , אפשר לישון בשקט ולהמשיך להיות פה שותפים כיפיים. אז מה איתכם?

toomuchdogs

New member
אילולא גורדון הייתי בטוחה שמודבר ביונה, סליחה

אבל מי את????????? מה עשית ליונית?????????

למעלה