מוצא"ש

מוצא"ש

אז היום יצאנו החוצה - טיילנו - היו מלא אנשים עם ישראל נהר דרומה לנחלים הגועשים ולמרבדי הפריחה - הרעש מכביש אשדוד אשקלון היה יותר משבת רגילה שמחה לשמוע שכל עם ישראל שועט דרומה לראות אותי...
מחר שבוע חדש - הגשמים חוזרים ובגדול יותא מאוחר הערב נלך לפיראט האדום לקנות לילדים תחיפושות זה הזמן - לפני הבלגאן וכשעדיין יש תחפושות מוזלות

חדר מלח - למי יש ניסיון?

נתנאל על הפנים - חשבנו שניתוח שקדים + פוליפים יפתור את הבעיה אז הוא פתר חלקית הילד כל הזמן מקורר ואצלו יש לזה השפעה ישירה על הקיבה שלו הבדיקות שלו יצאו ככה ככה רואים שיש לו זיהום בחוף כל השאר בתחום הנורמה (אבל נמוך) הרופאה שלו די שאננה - ואני מצידי רוצה לקחת ממנה הפניות לבדיקות מקיפות כולל גסטרו - אין לי כח לטלפונים ממנו על הבוקר שכואבת לו הבטן ושהוא משלשל - שבוע שעבר רביעי עד שישי הוא היה בבית בגלל זה. אז קראתי בעיתון כתבה על חדר מלח - האם זה כלכך טוב כמו שאומרים? מישהו התנסה?

נועם@בת

New member
יש לי נסיון טוב עם חדר מלח

את ניצן לקחתי פעם אחת בגיל שנה וחצי. היא היתה עם ברונכיט ספסטית ואינהילציות, המצב שלה החמיר והרופאה המליצה לעבור ל5 אינהילציות ביום. יצאנו משם ונסענו לחדר מלח. . עוד באותו יום הפסקנו איניהלציות, והמחלה התחילה לעבור. את נועם לקחת לסדרה של 4 ביקורים שעזרו מאוד. היום אנחנו פשוט שמים מי ים באף ולוקחים אותם (כלומר רמי לוקח אותם) לסיבוב על שפת הים. כל יום שעתים שלוש על שפת הים עוזרות לנועם להוציא אנרגיה ולהוציא לרמי את הנשמה
. אצל נתנאל אני ממליצה על אבחון בשיטת אייפק או קינסיולוגיה כדי לברר אם יש מאכלים שהוא רגיש אליהם. בתיה

דינהלה1

New member
../images/Emo140.gifערב טוב

היום הייתה שבת יפה
יצאנו לפארק גבעתים עם הילדים היה ממש נחמד. חזרנו מרוצים ורעבים, עשינו ארוחת צהרים מהירה וחטפנו שנ"צ
לאמא של נתנאל לצערי לא שמעתי על חדר מלח אבל הייתי ממליצה לך לפנות לרופא א.א.ג. נראה לי שתוכלי לקבל יעוץ יותר מקצועי בתחום מאשר רופאת משפחה/ילדים. בינתים יכולה להמליץ לך כדי להקל על הנשימה לפזר שמן אקליפטוס על הכרית או על הבגד/פיג'מה, אני קונה בבית מרקחת זה מגיע בקפסולות ופותח את כל דרכי הנשימה. | *|
שיהיה שבוע טוב לכולם

לי איישית אין נסיון.

אבל חברה היתה עם ביתה, ולהם זה מאד עזר. מאחלת לנתנאל החלמה מהירה. ולך המון כוחות. שבוע נהדר.

ר ע נ נ ה

New member
חדר מלח ../images/Emo4.gif

חברה טובה לקחה את הבת שלה שהיא אסמטית, לא נרשם שיפור דרמטי.

ר ע נ נ ה

New member
וכמובן רק בריאות לנתנאל

וגם זה יפה ונחמד שכולם באים לראות אותך, זה בגלל שאת יפה
בעיקר בקבוצות
מאחלת לך שתחזיקי מעמד, השארי זקופה וגאה כי יש עוד כמה שבועות עד סוף העונה

למעלה