מוצאת וואווווו

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך
בטח זוכרת ../images/Emo8.gif

וגם רואה אותך משתנה מול עיני מתחילה להרגיש כמו אמא אווזה

maof

New member
נכון באמת משעמם לי

בכלל אני לא מוצא מקום לעינין אחרים אכלתי,קמתי,הלכתי,חזרתי,היתקלחתי,וכדומה......(בטוח יהיו כמה פגועים מדברי איתם הסליחה) כל אחד לפי דרכו ינהג ואם הם מרגישים את הצורך לשתף אחרים במעשיהם, ולקבל עידוד מאחרים על האכילה של הבורקס....שיהנו.... כל אחד והריגושים שלו בחיים. הריגושים שלי בחיים קצת שונים!!!!! ולעצם העינין:(כפי שאומרים לי אתה חיב לעמוד על שלך
) ההצלחה של אדם מסוים היא אחלה והרצון להגיע להצלחה היא דבר לגיטימי וחשוב שתהייה אצל כל אחד להגיע לדבר טוב יותר(לא משנה באיזה תחום) אבל לפי דעתי חיקוי הדמות הניבחרת היא פסולה להצליח זה לא אומר שאני צריך להיות הוא...... ואם ניקח לדוגמא את גולדה מאיר אני חושב שהיא היתה אשה חכמה עם ניסיון רב ואינטואציה נכונה וחדה. אבל אם היה אדם מסוים היה משווה אותי לגולדה הייתי אומר כל הכבוד לגולדה אבל היא היתה בתקופה אחרת ואני לא רוצה להיות גולדה ואם אני יזרוק פיסת ניר לפח (ובמיקרה יקלע
) אני לא חושב שהפכתי להיות מג´ק גקסון(ואני לא רוצה להיות הוא) אבל אם היו אומרים לי סחתיין על הכישרון בקליעה יש לך עתיד במישחק כדורסל אז הייתי מקבל זאת כמחמאה ואולי הייתי מנסה להיתקבל לקבוצה ולשחק עצם העיקרון אם אני חושב שיש לי פוטנציאל לעשות דבר מסוים(וכמובן יכולת) הייתי עושה ולא מדמה שאני מישהו אחר. מעוף

למעלה