מוצאת וואווווו

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
מוצאת וואווווו

פירגון..... הבנה........ רק שניה אני בא לבקר....
היגיעו ימות המשיח??????????????
מעוף

היום הגשמתי חלום

בחיי היה כיף כל כך שיחקתי עם הבן שלי כדורגל (לא לצחוק) תמיד רציתי בנים כדיי שאוכל להגשים חלום זה, הגרוש שלי (החננה) רצה בנות, מאז שהייתי קטנה תמיד בבית הספר קראו לי להיות השוערת וכיון שאחי תמיד שיחק היו קוראים לי אחותו הנכבדה, שלא תחשבו ממש נראת עדינה אבל אוהבת משחקיי בנים (לא להסחף), אז היום מה זה נהנתי ובמיוחד מההתלהבות של בני על ההרמות כדור של אמא שלו, אחלה מרוצה כל כך ומה גם שהתפרקתי גופנית קצת היה חסר לי (לפחות במה שאפשר) אז עכשו אני נחה ומתמוגגת לי בכיף וחושבת בטח תצחקו ממה שכתבתי, אך לא אכפת לי אני נהנתי עד השמיים.

*יערית

New member
כל אחד ואחת והחלום שלה../images/Emo13.gif

ראשית ממתינה לא כל אחד ואחת שמשחקים כדור רגל יש להם מראה גם ושרירי..כך שאת בהחלט יכולה להיות עדינה ואם זאת לשחק טאף גיים. שנית כל ..ניסית לשחק בגומי כמו שהיינו ילדות? זה חלום..זה קפיצות ומתיחות של שרירים יותר גרוע מבאולינג
יערית-שבוע טוב לכול יושבי הבית

שונאת גומי

זוכרת בטח זוכרת את המשחק המרגיז הזה ואני עוד עם הגובה שלי הייתי באמת צריכה להתאמץ אבל תמיד אהבתי יותר להיות שוערת ותמיד אמרו שאני בכדורסל כמו טל ברודי טוב איך אמרת כל אחד וומה שהוא אוהב

*יערית

New member
נכון.....

אצלי כל משחק של בנים בנות היה מקובל העיקר משחק! וכדור סל זו המומחיות שלי(עם תעודות
) יערית

הופה מורידה את הכובע

אני ללא תעודות רק בשביל הכיף הילדים שלי לא כל כך בקטע ולמען האמת שום דבר לא מעניין אותם כל כך בספורט הבן הגדול יש בו המון ספורטיביות מזכיר אותי קטן וגמיש אבל אולי אכניס בו קצת רוח מאבא שלו לא יצא כלום בנושא כך שאני אצטרך לעודד יותר.

maof

New member
שלום טל ברודי ../images/Emo9.gif

אם היגשמת חולם אחלה...תהני, כל אחד והחלומות שלו. העיקר שהיגעת לשיא...... גם אני היגשמתי את חלומי ההבדל היחידי ביננו, שאני לא רוצה להיות דומה לאף אחד טוב לי עם עצמי ואני רוצה להיות אני לא ניסיתי כל חיי להיות מה שאני לא לפי דעתי לנסות "לשחק אותה" או לנסות להציג דבר אחר. חוזר חזרה ובגדול כשהמציאות מיתגלה ואז האכזבה מאוד קשה. לפי דעתי השקר הכי טוב זו האמת !!!!! אבל בנימה אופטימית שבוע טוב לכל מי שרוצה להיות טל ברודי מעוף

*יערית

New member
מעוף יקר....

אתה גם חלמת בטח להגיע לשהו בחייך ולא חשוב אם אתה זה אתה ולא התיימרת להיות אחר, אך תמיד לעמוד מול אנשים מצליחים זה טוב..זו דוגמא. אף אחד לא משחק אותה...אך השאיפה היא ללמוד ממצליחים בכל דרך שהיא בחיים...אבל ביחסים בין אישיים אתה צודק ,תהייה אתה ולא אחר(חסר לך!
) אני חושבת שידידתינו מוצאת ממתינה לא דיברה על שקר... חלום זה לווא דווקא שיקוף של שקר. ובנימה אופטימית זו אסיים לעת עתה ב... "עוף גוזל...חתוך את השמיים" יערית.

רגע מעוף אני לא מבינה

איפה אתה מוצא שמוצאת אותך עושה משהו שאינו היא? להפך הבחורה מספרת שהגשימה חלום של שנים אז היכן ההצגה? ומה הקשר לשקר (חוץ מאותיות השורש )? ולך מוצאת נפלא שהתחלת להגשים חלומות כי רק מי שיש לו חלום יכול להגשים אותו. ניצת שאוהבת לחלום ומאמינה שחלומות מתגשמים.

maof

New member
בנות רק רגע ../images/Emo122.gif

אחת אחת לא חוכמה שתיים נגד אחד
האם זו אחוות נשים????(מסוכן מאוד) אוקי היגענו לשלב ההסברים: אין כאן מצב של העברת ביקורת כל הניכתב זו דעתי האישית לגבי דרך חיי !! לחקות דרך להצלחה ואולי להשביח אותה, הרי זה משובח אבל להיות מישהו אחר לא מתאים לי ולפי דעתי אנשים צריכים לחיות את עצמם ולא לחקות אחרים. ולדוגמא: זוהר ארגוב אדם שגדל מאשפתות והגיע לגדולה ולהצלחה, עד שההצלחה עלתה לו לראש והיתדרדר לסמים!! עופר לוי חזר בתשובה!! ויש עוד דוגמאות אני לא ימשיך..... אולי לחקות את הדרך ולהגיע למקום טוב יותר...... אני מוכן לנסות וגם השתדל להצליח...... אבל הכל בזכות עצמי !!!!!! ותמיד ההיה אני באופי ברגש ובדברים שאני מאמין ולא הנסה להיות ולהפוך לאדם שונה!! ושאלה לי בנות מה תעשו אם תיזכו בלוטו??? האם דעותכם ואמונתכם תישתנה?? האם אותה אחת שעשתה ניתוח חזה או מתיחת פנים הפכה לאדם שונה/אחר???? מעוף

קודם כל ניצת ויערית תודה

מעוף לא כל כך הבנתי למה אתה חושב שאני מנסה לחקות ההבדל והיכולת ביני לבין טל ברודי גדול מאוד לא ניסיתי וגם לא אנסה ומה לי ולו בכלל, דיברתי על כך ששיחקתי בילדות ותמיד חלמתי לשחק עם ילדיי דוקא כדורגל ולא כדורסל, בקשר לטל ברודי היו אומרים לי אז בבית הספר שאני מזכירה אותו ודוקא בהקשר לגובה ולא ליכולת.

maof

New member
וואוווו 3 נגד אחד

מוצאת אולי חוסר הבנת הניקרא ואולי דיסלקציה זמנית... אבל לפי מיטב הבנתי ........ נהנתי, הגשמתי חלום, נסקתי לעולמות חדשים, מקובל ! מובן ! אני רוצה להיות דומה, ל......... להיות כמו.......... אני לא חושב ......... מעוף נ.ב יש לי גם חברים שיראו לכן

עדיין לא ברור לי הקשר...

איני חולקת על דברך רק שואלת מה הקשר בין מה שמוצאת כתבה להסבר שלך? מעבר לכך דרכי בחיים מאוד ברורה לי ויחודית לי גם אם שונה ומוזרה לאחרים. לוטו? אחחחחחחח (הבעיה שאני לא ממלאה) שום דבר לא יכול לשנות את דעותי ואמונתי למעט אני עצמי ולכן גם כסף לא יעשה זאת ,הדבר היחיד שהוא יוכל לעשות עבורי זה לתת לי כלי קל יותר להגשמת החלומות.

חופשי יערית היום יכולה

לצחוק מכך ולא לנסות להבין מה שלא ניסה לאמר, מאז שהתחלתי להשתתף כאן בפורום השתנו לי הרבה דברים בחיים שחיזקו את דבריי מהעבר, שכל דבר קורה לטובה וכל מכשול בא ללמד משהו, זוכרת איך הייתי נהיית ג´יג´ית כל כך מהר (ניצת זוכרת) אז עברו חלפו הימים האלה היום אני במצב שונה רגוע יותר נינוח יותר, ועכשו ........ מוכנה לצאת לדרך חדשה ואולי לאהבה חדשה למה לא עברתי דירה רק לפניי 3 חודשים בערך ואיך שפרקתי הבנתי שאארוז כל כך מהר, עכשו אני בדרך למקום משל עצמי, עברו לי המון דברים כל כך לא טובים מגורים לא נוחים, הילדים לא רגועים (כי אני לא), סיום קשר שהיה מאוד גדול ונגמר כי כנראה שלא היה צריך להתחיל אבל עכשו ניקיתי התנקתי החכמתי נרגעתי וחזרתי להיות אני, לא שלא הייתי אני כאן כי אני כמו שאני בכלל, רק יותר רגוע ונעימה איך קראת לי "נחמדה", והיום ברוב טיפשותי סוף סוף מישהו התחיל איתי ואפילו התייחסתי (עניתי לו) אבל לא הרבה יותר מזה, ואחריי זה כל כך הצטערתי כי הוא היה כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אבל שטויות, חושבת שבחיים קורה רק מה שצריך לקרות ואם קורה אז לטובה גם בטוב וגם ברע, אז באמת אומנם אופטימית אך מאוד מאוד עייפה , עבר עליי יום מעייף מאוד החלטתי שאני ממשיכה את הבישולים מיום שישי (מכירה את החיידק הזה) וזה לא קורה לי כל יום, אז כשסיימתי היה כבר ערב ראיתי את הסידרה הדבילית שלי "לחיי האהבה" קישקשתי בטלפון עם חברה תליתי כביסה והנה אני פה איתכם שוב שולחת לכם המון המון
ים.

למעלה