חופשי יערית היום יכולה
לצחוק מכך ולא לנסות להבין מה שלא ניסה לאמר, מאז שהתחלתי להשתתף כאן בפורום השתנו לי הרבה דברים בחיים שחיזקו את דבריי מהעבר, שכל דבר קורה לטובה וכל מכשול בא ללמד משהו, זוכרת איך הייתי נהיית ג´יג´ית כל כך מהר (ניצת זוכרת) אז עברו חלפו הימים האלה היום אני במצב שונה רגוע יותר נינוח יותר, ועכשו ........ מוכנה לצאת לדרך חדשה ואולי לאהבה חדשה למה לא עברתי דירה רק לפניי 3 חודשים בערך ואיך שפרקתי הבנתי שאארוז כל כך מהר, עכשו אני בדרך למקום משל עצמי, עברו לי המון דברים כל כך לא טובים מגורים לא נוחים, הילדים לא רגועים (כי אני לא), סיום קשר שהיה מאוד גדול ונגמר כי כנראה שלא היה צריך להתחיל אבל עכשו ניקיתי התנקתי החכמתי נרגעתי וחזרתי להיות אני, לא שלא הייתי אני כאן כי אני כמו שאני בכלל, רק יותר רגוע ונעימה איך קראת לי "נחמדה", והיום ברוב טיפשותי סוף סוף מישהו התחיל איתי ואפילו התייחסתי (עניתי לו) אבל לא הרבה יותר מזה, ואחריי זה כל כך הצטערתי כי הוא היה כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אבל שטויות, חושבת שבחיים קורה רק מה שצריך לקרות ואם קורה אז לטובה גם בטוב וגם ברע, אז באמת אומנם אופטימית אך מאוד מאוד עייפה , עבר עליי יום מעייף מאוד החלטתי שאני ממשיכה את הבישולים מיום שישי (מכירה את החיידק הזה) וזה לא קורה לי כל יום, אז כשסיימתי היה כבר ערב ראיתי את הסידרה הדבילית שלי "לחיי האהבה" קישקשתי בטלפון עם חברה תליתי כביסה והנה אני פה איתכם שוב שולחת לכם המון המון
ים.