מוצאת את עצמי

מוצאת את עצמי

בזמן האחרון שונה מסתבר שאותו שינוי שאליו חתרתי כל כך הרבה שנים הוטמע והפך חלק ממני מביטה אחורה גאה |ניצת טופחת לעצמה על שכם
|

רות 2

New member
הנה לך עוד טפיחה..

ובכל זאת ????? מה בכל זאת הכי קשה להטמיע.... יש כזה דבר או שהכל עניין של עוד זמן ו..??????

לכל אחד

הקשה שלו
אם אנסה להצביע מה בדיוק גרם לו להטמע הזמן? עבודה עצמית ללא לאות? לא יודעת רק מה שברור הוא שהתהליך היה מההבנה בראש להבנה ברגש שכל ה"פלסף" חדל והפך להיות חלק

s h o o s h a

New member
שונה ויותר אני

את יודעת, מסתכלת על עצמי ורואה את השינויים שחלו בי. מרגישה אותם בתוכי. מוצאת שיש הרבה כאלה ובכל זאת, היום אני יותר אני מאי פעם. שלמות שכזו. שקטה יותר. כמוך, אינני יודעת לשים אצבע על נקודה מסויימת בחיי בה חל השינוי. ענין של תהליך, של גדילה, של צמיחה. והעיקר, הטוב שאני מרגישה עם השינוי הזה שחל בי.

כן , מבינה בדיוק

למה את מתכוונת וכל כך מתחברת ל "היום אני יותר אני מאי פעם. שלמות שכזו. שקטה יותר. " והצמיחה הזו שלך שושה יפה לך

רו נה

New member
שושה - גם לך מגיעה טפיחה על השכם

אני שקטה כזו רק כשאני ישנה, כל הכבוד לך

ophra

New member
נמקי פרטי והדגימי... ../images/Emo8.gif

סתאאאאאאאאאאם
את לא חייבת כמובן אם לא בא לך סתם הסקרנות והרצון להבין קצת יותר טוב אם תראי לי את שלך מבטיחה להראות לך את שלי....
(יש לי דוגמאות בשפע) בינתיים קבלי ממני
וחיזוק גדולים-גדולים
כיף להשתנות עפ

להראות לך את שלי???

ככה? בפרהסיה ? בלי דוגמאות רק אומר שמדובר באיזו שלמות באיזו מלאות פנימית שלא זקוקה לאישור היא פשוט ישנה
חוצמזה עפ עוד לא אמרתי שנהנת לראות אותך כאן שוב

רו נה

New member
ניצתי גם אני טופחת....

תגידי את מחזיקה מעמד עם כל הטפיחות האילו? רק שלא תפתחי לנו עקמת מזה
ודרך אגב - הלואי עלי..מדשדשת פאסיבית שכמוני...

Mastul4u

New member
שינויים

היכולת להטמיע שינויים היא השינוי הכי גדול.. לחיי השינויים שהטמעת ואלו שעדין בדרך..... ואופס........ הביטי קדימה בגאווה

Mastul4u

New member
ומרוב טפיחות.....

שלא תתפחי לנו פה מסטול ששומר על השמרים שלו.........

just yael

New member
אפשר עוד טפיחה?

רק זהירות שלא ישארו לך סימנים אדומים... ו...יש לך במה להתגאות. שמרי על מי שאת יקירה.

למעלה