מוצאש..לבד..מתגעגעת..

מוצאש..לבד..מתגעגעת..

ברגע של חולשה אמרת לי השבוע שעדיין אוהב..שרוצה לחבק..שאלת אם אוהבת אותך? עניתי שכן..שעדיין אוהבת..ותמיד אוהב..זה היה בוקר קסום..הייתי מאושרת..ואז התעוררת והכל ביטלת..את הרגש לא אך את כל המילים החמות ביטלת..ואני נותרתי אוהבת ועצובה..מסתכלת על המילים שנכתבו מאהבה ברגע של חולשה..ומתפללת בליבי שיום יבוא ואשמע אותן ברגע של עוצמה..אוהבת אותך..מחכה..מתגעגעת....פורים שמח...

טאKילה

New member
יקירתי..../images/Emo24.gif

תני לעצמך זמן להחזיר את לבך למקומו, הזמן הוא המזור לכל כאב . ואולי הדברים עוד ישתנו והאהבה שלכם שוב תפרח .

"ברגע של חולשה" ?!

אחת שאוהבת יקרה, אני מבינה שאת פגועה כעת. הוא הציף אותך באושר ומיד לקח אותו ממך... השאלה היא אם את מתכוונת להמשיך לחכות לו ש"יום יבוא" והוא יגיד לך את אותן המילים שוב או שאת מתכוונת להתעמת איתו בנושא. לשאול אותו מדוע אמר את הדברים והאם התכוון אליהם... חסרים לי כמה פרטים...האם אתם נמצאים במערכת יחסים ותיקה או חדשה, מה טיב הקשר ביניכם...

תשובה...שכואבת...

בהודעה הקודמת כתבתי יותר פרטים..היינו חברים וירטואלים למעלה מחצי שנה עם אהבה הכי אמיתית שיש..ויום אחד המציאות האכזרית גברה על האהבה ונותק הקשר..ואז זה חודש במקרה..הוא עדיין סגור ומהסס אני בגלויי מצהירה שאוהבת..ועכשיו מחכה שיפסיק לפחד ומקווה שנוכל עם האהבה הרבה להתגבר על הקשיים..

Shuf

New member
רגע של אהבה הוא לא רגע של חולשה.

להיפך ! "מי שאהב, לו עוד צפויות לו אהבות רבות"

למעלה