מוצאי יום כיפור

פולי44

New member
מוצאי יום כיפור

מקווה שהצום עבר על כולם בקלות ושכולם מרגישים טוב. אצלנו היה בעיקר שקט שלווה ומנוחה. שיהיה שבוע טוב ורגוע

שתהיה שנה טובה, רגועה ושקטה

אצלנו היה נחמד מאוד, אתמול היינו בצהריים אצל החייל, היה כייף, אנחנו צמים וגם אין שום מכשיר אלקטרוני פעיל, כשחזרנו מ״כל נדרי״ אחרי שפגשנו את כל השכונה, הבכור עוד היה, ודיברנו, אולי שעה ויותר, והיה ממש כייף, כי זה ממש לא רגיל אצלנו שהוא מדבר, היום היה מזג אויר אידיאלי לצום, אז עבר בקלות. השבוע הוא קצר לפני החג הבא, אז שיהיה רק טוב

מגלית

New member
שנה טובה ומקסימה ../images/Emo140.gif

עבר בקלות... בן זוגי שיחייה והנסיכה צמו - ועבר להם די בקלות. אני הזדהתי ורק שתיתי מים (2-3 כוסות) - היות ועקרונית אני לא צמה (יש לי שם פרוטקציה בדמות הבן המלאך שלי...) והחייל האדום "הנמיך צללית" והשתדל גם הוא להזדהות עם אביו ואחותו. שבוע קצר לפנינו - שיעבור בקלות

פיטנגו4

New member
שנה של שקט ורוגע

עבר בקלות רבה. בן ה13 שלי צם לראשונה מרצונו החופשי, ועמד בזה בכבוד. החייל טלפן. נשמע נורא. הוא חולה צינון - כאב גרון - כאב ראש חזק - התנפחו הבלוטות, ואולי יש לו חום. ואין עם מי לדבר, כי החופ"ל בסיור שחוזר שעה אחרי שהסיור שלו יוצא... אמרתי לו לחפש חיילות ולבקש מהן כדור. לבנות תמיד יש משהו...
לילד הזה היסטוריה עם צורעס ביום כיפור. לפני 19 שנים ברגע שיצא יום כיפור דהרנו לבית חולים כאשר אני עם צירים מוקדמים ... הצליחו לעצור לי לעוד חודש וקצת, ואז הוא נולד. כנראה שזה סימן לשנה של בריאות. שנה טובה לכולם!

colibri

New member
שנה טובה לכולם

פיטנגו, רפואה שלמה לחייל! אצלנו היו הקטנקטנות, אז לא היה ממש שקט... בצהריים ביקר בבית עכבר קטן, החתול רדף אחריו, הצליח לתפוס אותו, הכניס לפה, שינה את דעתו ושחרר אותו. והעכבר ברח. נראה שאת יום הכיפורים הזה הוא לא ישכח... עכבר עם זכויות, כנראה. חוץ מזה, לכולם שלום. הנסיכה העבירה את הצום בכוננות, עבר לה בקלות, הלכו לתפילת נעילה בבסיס שכן. המנומר היה בשמירות וסיורים, גם לו עבר בשלום. ועכשיו כבר אפשר לספור ימים עד ערב החג - שניהם אמורים לחזור... אני חושבת על הררי הכלים המצפים במטבח וממש לא מעיזה להתיצב מולם
אולי יקרה איזה נס והם פשוט ייעלמו מעצמם לאנשהו?

גמר חתימה טובה ושבוע מבורך../images/Emo140.gif

מקווה שעבר לכם בקלות הצום אני לרוב נחתי אמנם לא צמתי אבל העדפתי מנוחה שיהיה ערב מבורך לכולם

משתפרת

New member
החייל שלי התקשר

הוא צם. עם זאת- פיזרו אותם על הציוד והנשק בישובים הסמוכים, לאבטח את בתי הכנסת והמתפללים. בינתיים הוא עדיין ממשיך את הצום מאחר ועדיין לא ארגנו להם ארוחה מפסקת. השבעתי אותו שישתה, יש להם רק מים ולא שום דבר עם סוכר. אבל שישתה... ראיתי שיש מי שצמים שעה נוספת כהזדהות עם גלעד שליט, מסתבר שהבן שלי יצום כמה שעות נוספות...

מוצאי כיפור

אתמול הייתי בלוויה בבוקר ואחרנו עם המפסקת, ואכלנו בספיד, וכל הצום האוכל היה תקוע כמו יציקה. אחרי המפסקת נרדמתי וישנתי עד הבוקר וכל היום. כולנו צמנו. בעלי נאלץ לשבור את הצום כי לא הרגיש טוב (סוכרתי). כולם היו בבית והיה נחמד. המכיניסתית והסגלגל - קורקטיים. כמיטב המסרות אנחנו מעבירים את שעת הצום האחרונה ברמי קיוב משפחתי. השוטר בילה בבית הכנסת עם אביו בערב כיפור. פיטנגו, ממש לא נשמע הגיוני שיצא לסיור. רפואה שלמה ודווחי מה קורה. משתפרת, מה זה הקטע הזה שגם הוא צם בתפקיד, ואין לו אפשרות להגיע לסעודת סיום הצום.... ממש תמוה. הסגלגל מתרגש לקראת החזרה מחר. השוטר, שקיבל באופן מיוחד יציאה סולו בגלל אביו, חוזר מחר מוקדם בבוקר. שבוע קצקצר לפנינו, והמון המון חגים.

זוכרים את אנטיבקריאלית?????

הילדה המקסימה שביקרה אצלנו כאן.... ובכן בתחילת ספטמבר שאלתי מה שלומה ורק עתה ענתה לי. להלן קישור להודעה שלה מערב יום כיפור.

למעלה