מופע 3 הגדולים

alexkarpel

New member
מופע 3 הגדולים

מופע "שלושת הגדולים" – איך עוד הייתם מתרגמים "G3" לעברית?: ובכן, למעט התשובה המאוד צפויה – "ג'3", אנחנו החלטנו לקרוא לזה מופע "שלושת הגדולים". למי שלא מכיר את הגרסא והפורמט האמריקאיים, החלטנו לכנס את שלושת אמני הגיטרה המובילים בארץ ולתת להם לבצע לבד וביחד ולראות לכם איך מנגנים על הכלי המדהים הזה כמו שצריך. מופע גיטרות שכזה חייב להיות מגובה, כמובן, בציוד הכי טוב שאפשר – ובדיוק מסיבה זו החלטנו לארגן את המופע השנה בחסות משותפת בין רזוננס ומיוזיק שופ ובין חב' Line 6, אשר מגוון הגיטרות, המגברים והאפקטים שלה וישמשו בתור ה-"ארסנל" המטורף של שלושת הגדולים. בנוסף, יגיע אלינו גוורמו דיאז, לתת מצגת עם הסברים והדגמות על הטכנולוגיות החדשות מבית Line 6 ועל הגיטרות הפסיכיות לחלוטין שתשמעו במהלך הערב. מדובר בהופעה ח-ו-ב-ה לגיטריסטים, מפיקים ואנשי סאונד כאחד. לא לפספס! * לאתר של Line 6 – בואו לבדוק חלק מהליין-אפ החדש של גיטרות ה-Variax שיחזיקו את האירוע. 07-03-07 יום רביעי מועדון ה gspot סלמה 40 ת"א פתיחת דלתות ב 20:00 כניסה במחיר סימלי של 25 ש"ח תלמידי מכללת רזוננס ללא תשלום צרו קשר: מכללת רזוננס, ריב"ל 4, ת"א משרד: 9122221 077 אלכס: 0526-421003 [email protected] [email protected] www.resonance.co.il

alexkarpel

New member
קיבלתי הוראה לחשוף את השמות בהדרגה

אש הראשון הוא .. ארז נץ אליו יצטרפו.....

bigm2

New member
אבל אמרת כבר

לפני יומיים-שלושה, ממש פה.. ארז נץ, ברק חנוך, ואבי סינגולדה

Da Judge

New member
אתה יכול לתת קצת פרטים על כל אחד?

עם מי ומה הוא מנגן? קצת רקע?

Funky Giraffe

New member
אתה לא מכיר?

סינגולדה - .... ברק חנוך - ניגן עם שלום חנוך תקופה, אחד הנגנים הגדולים בארץ, לאחרונה שיחרר אלבום סולו. ארז נץ - גיטריסט עם שם עצום בארץ... מוזר לי שאתה לא מכיר. רק לפני שנה הגיש את 'חשמלית' בערוץ טבע הדברים, תוכנית שצילמה 30 פרקים בערך ואירחה את כל הגיטריסטים הכי גדולים בארץ בזה אחר זה, פרק פרק.

Da Judge

New member
זו אחת הבושות הגדולות שלי במוסיקה.

חוסר ידע משווע על נגנים. לא שזה לא מעניין אותי, פשוט.. Never got around to it כמו שאומרים. אשמח לשמוע קטעים ולקבל אינפורמציה וכל זה. שלח לי במטוטא במסרים אם יש.

esvee

New member
בקשר לVariax

זה רעיון נחמד של LINE 6 אבל בהחלט לא התלהבתי מהתוצר הסופי - the real thing מכסח כל אמולציה שיש לטכנולוגיה הזאת להציע. צעצוע נחמד בכל זאת ... הגיטריסטים טובים, רק לא הכי מבין מה סינגולדה קשור. שם :)

למעלה