מופע שנות ה70 ! !

מופע שנות ה70 ! !

ה-סדרה. היה היום, ויהיה גם שבוע הבא
. תראו.. אווחחח.. סדרה מעולה. יש גם נראה לי כמעט כל יום ב11 ומשהו בלילה בחינוכית 23. פשוט אין, אני מטורפת על הסדרה הזאת!

חיפושיט

New member
נכון!!

היא פשוט קורעת!@!! נורא מתוחכמת ושנונה גם אחת המטובות שיש, באמת

אכן סדרה מעולה ../images/Emo45.gif

אני אישית מטורפת על הייד
האמת היא שהוא הכי נורמלי... כאילו- מי עוד נשאר? אריק החנון החמוד? קלסו המאותגר שכלית? ו... איך קוראים לו... הפורטו-ריקני או מה שהוא לא יהיה... וכמובן יש את הבנות החמודות- דונה וג´קי (המאותגרת שכלית אף היא...) מה שחמוד בסדרה הזאת זה שילוב האנשים האלה, שילוב שיוצר סדרה באמת מצחיקה ובאמת סיבה בשבילי לפתוח ערוץ 22 כל יום מראשון עד רביעי בחמש וחצי (וזוהי לא פרסומת. אני חוזרת: זוהי לא פרסומת לסדרה) אבל באמת שווה לכם לראות! אחלה סדרה.

Raven claw

New member
מה שנכון נכון

אני הייתי רוצה לחלוק על דעתך לפי דעתי פאז הוא הכי גדול דווקא יש לו את המבטא ויש לו גם את ההערות "i´m so horney" מה שהיה אתמול זה היה פשוט גדול -דרור-

כולם גדולים..

פאז מצויין. קלסו-ג´קי המאותגרים שכלית. דונה-הטומבויית, מול אריק- החנון,והנשי
(והכי חמוד!!! הייתי לוקחת אותו למאחורי השיחים ולא נותנת לו לברוח!!). הייד- שהוא באמת הכי קרוב לנורמאל בסדרה הזאת (אגב.. אם אתם זוכרים אותו בתור הבן של מריאן, מהגרין פיס, בסיביל- סדרה שנורא אהבתי גם.. עם אלישיה ויט- זואי, הנהדרת). רד- הציני והנהדר. קיטי- והצחוק הקורע שלה. ההורים הטמבלים של דונה. וליאון (ככה קוראים לו, הלא כן?) המצויין. אין מילים, פשוט סדרה מעולה.

פאז גם כן מצחיק...

הזכרת לי מה שמו... בכל אופן- פיספסתי אתמול ושלשום... אני מאוד אודה לך אם תוכל לספר לי מה היה?... נ.ב ומה קורה עם החברה של פאז ההיא? זאת שהוא הלך איתה למופע של לד זפלין?

חיפושיט

New member
אם את לא מבינה אותה

זה לא אומר שהיא גרועה או דפוקה זה כמו אלו שלא מבינים את סיינפלדויורדים עליה כי היא לא מצחיקה אותם בע!

זה לא שאני לא מבינה,אני מאוד מבינה

ולדעתי זו סדרה גרועה! (ומה בכלל את משווה בין מופע שנות ה-70 לסיינפלד?)

חיפושיט

New member
אני משווה כי

אלו הן שני סדרות לא מובנות תמיד, לא בגלל עילה אומנותית להשוואה אם היית טורחת לקרוא ולהבין מה שאני כתבתי, לא היית שואלת אה וכן, זה זלזול בנימה שלי, למקרה שתהית או משהו

למעלה